3. heinäkuuta 2013

Toiset kankitreenit

Ensin saatte viihdyttää itseänne ihanilla kuvilla Lotosta, ja Taikan hevosesta Cissystä.
Hepat ovat tarhoissa eripuolilla tallialuetta ja aina, kun haemme hevoset yhtä aikaa sisälle,  tulemme toisiamme vastaan ennen tallin ulko-ovea. Annamme usein hevosten moikata toisiaan, ne tykkäävät toisistaan kovasti ja tulevat hyvin toimeen, ovathan ne seinä naapureinakin karsinoissa.
Vitsillämme sanomme Cissyn olevan Loton hankala tyttöystävä. ;) Cissy on aika omapäinen, ja välillä sitä suunnattomasti ärsyttää, kun Lotto tahtoisi niin haistella ja tuhista. Tänään Cissy olikin lempeällä tuulella, ja hevoset rapsuttelivat toisiaan onnellisina ja puhaltelivat ilmaa toistensa sieraimiin. Voi että ne on niin söpöjä yhdessä!







Cissi rapsutti Lottoa naamasta :D
Lotto teki tosi hyvin töitä taas tänään. Ratsastin toista kertaa kangilla maneesissa.
Lotto on todella hyvin ottanut kanget vastaan, eikä ole niistä moksiskaan.
Ratsastelin ihan perusjuttuja, mm. voltteja, ympyröitä, jumppasin taas kylkiä ja kaulaa samalla lailla, kuin eilenkin eli ylitaivuttaen ja tehtiin paljon pohkeenväistöjä, kiemurauria, yms.
Laukassa Lotto oli aivan upea molempiin suuntiin, tänään ravissakin sujui aivan jo moitteettomasti ja oli ilo ratsastaa ja tehdäkin töitä, kun hevonen oli niin hyvä.
Tehtiin aika pikaiset treenit ehkä n. 30min yhteensä, koska se oli niin hyvä alusta loppuun.
Lotto ei hangoitellut vastaan lainkaan, taipui todella hyvin myös vasempaan suuntaan ja teki tosi hyviä väistöjä ravissa ja mahtavan tasapainoisesti myös laukassa loivia ja ei niin loivia kiemuroita.

Ravailin loppuravit ihan eteen alas, se alkaa pikkuhiljaa ymmärtää sitä ideaa, saisi toki kulkea vielä pyöreämpänä, mutta tää on mun mielestä jo tosi hyvää edistystä tähän asti.
Ratsastaessakin Lotto ei aina heti jännittyessään jää luotiviivan yläpuolelle (niinkuin ennen), vaan saattaa nostaa niskaa ja palata sitten takaisin vähän pyöreämpään muotoon, joka on todellakin hyvä juttu. Töitä vaatii vielä saada se vielä pyöreämmäksi, mutta ollaan aika hyvällä mallilla jo mielestäni nyt. Ja sain Lotosta jopa vähän laiskahkon loppuraveissa, mikä on aivan ihmeellistä, yleensä se viipottaa tuhatta ja sataa. Nyt kuitenkin malttoi ravata iiihan rauhassa. :)

Huomenna tuleekin sit Henna pitämään mulle ja Lotolle koulutuntia ja ensi viikolla on taas Minttu Pulliaisen valmennukset. :) Mukavaa, kun saa treenata ihan olan takaa!



Ps. Kuinka moni huomasi, että Lotto-parka on menettänyt peikko-otsatukkansa?
Lotto puisteli ratsastaessa päätä aika paljon ison otsatukan takia, ja Annen (ja kaikkien muidenkin paitsi minun) mielestä Loton oli jo aika aikuistua peikkoiästään (haha!) ja niin Anne sitten leikkasi sen niksnaks pois.. Nyyh..En itse millään olisi siitä halunnut luopua.. :)
Lotto näyttää ihan hassulta lyhyellä otsatukalla, mutta eiköhän siihenkin totu. Pään puistelu ja pudistelu on kyllä loppunut ,kuin seinään tukan leikkuun myötä. :)

Ei ole oma silmä ainakaan vielä tottunut tuohon Loton lyhyeen otsatukkaan. Se näyttää ihan tyhmältä nyyh..

3 kommenttia:

  1. No katoin jo noista ylemmistä kuvista, että kumpi on Lotto, kun ei meinannut tunnistaa. Nyt se näyttää hölmöltä. Tukka takas pojalle, ja äkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D nyt se ei ole enää pikkupoika ;) tukastakin tulee parempi sit kun se vähän kasvaa :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset