22. helmikuuta 2014

Palauttelua


Lotto sai tänään hyvän palautumispäivän eilisen reippaan maastolenkin jälkeen.
Minna (isosiskoni) ja Aleksi (toisen isosiskoni Johannan poika,12v) tulivat tänään tallille piipahtamaan.


Tarkoitus oli tänään, että olisin ratsastanut kevyesti kaikki askellajit läpi maneesissa, mutta päätinkin sitten tehdä toisin - käytiin tunti kävelemässä oikein rennosti Loton kanssa maastossa niin, että Aleksi oli selässä ja minä talutin maasta. Aleksi tykkää Lotosta, ja sillä ratsastamisesta tosi paljon, niin tää oli ihan täydellinen ratkaisu! :)
Lotto käyttäytyi tosi hyvin, oli rento ja erittäin "vieraskorea" eli varovainen liikkeissään, kun oli lapsi kyydissä. Aivankuin se aistisi, että nyt pitää olla varovainen ja rauhallinen, ettei kyytiläinen vahingossakaan tipu - kohteli Aleksia, kuin kukkaa kämmenellä. Fiksu lapsi! :)

Meillä oli kyllä oikein mukavaa, aika kului kuin siivillä samalla rupatellessa niitä näitä. Lotto oli tosi hyvällä päällä lenkin jälkeen, sille teki kyllä eilinen maasto taas tosi hyvää, kun on lihaksistoltaan nyt niin auki ja rento.

Kävelylenkistä on paljon Minnan ottamia kuvia, mutta saan ne vasta huomenna, eli julkaisen ne silloin! :)

Loton kävelytyksen jälkeen kävin maneesissa ratsastamassa vielä yhdellä tallimme tuntihevosella, Wimmellä. Wimme on nyt sairasloman jäljiltä palaamassa takaisin kohti normaalia liikutusta, joten aloitellaan kevyesti. Toki sitä on jo säännöllisesti kävelytetty ja ravautettu muinakin päivinä.


Tehtiin siis tänään Wimmen kanssa enimmäkseen töitä vain käynnissä ja sitten ravailtiin molempiin suuntiin n. 10min yhteensä.  Wimme oli oikein mukava, paikoitellen se on hieman epävakaa saippuapala, mikä johtuu ihan vain siitä, että se on vielä ns. "lomamoodilla" ja helposti jää vähän pohkeen taakse. Mulla ei ollut tänään edes kannuksia mukana, niin otin ravissa raipan avuksi ja pariin otteeseen näpsäyttelin pieniä impulsseja pohkeen taakse, joka herkisti sitä todella hyvin.

r. Wimbeldon




Kaikenkaikkiaan oikein mukava päivä takana jälleen.
Huomenna lupasin myös ratsastaa Wimmen, ja sen jälkeen onkin vuorossa Loton kanssa viimeiset treenit ennen klinikkaa (joka on siis maanantaina) ja sen tuomaa sairaslomaa. Hui että, miten nopeasti kaksi viikkoa menikään!

Jännitän jotenkin ihan kauheasti maanantaista klinikkaa, vaikka mitään jännittämisen arvoista ei pitäisi edes olla.. Noh, eiköhän se siitä. Onneksi ei ole enää kuin yksi päivä odottamista!



4 kommenttia:

  1. Voi että sinun ratsastusta on mukava katsoa, tosi rauhallista ja taitavaa! Blogia on hauska seurata, postaat sopivan usein ja mielenkiintoisesti. Tsemppiä sinulle ja Lotolle tulevan kisakauden koitoksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu, kiitos ihan mielettömästi! :)
      Kiva, kun tykkäät seurata ja kiitos tsempeistä!! :)

      Poista
  2. Lentääkö pöykkölästä yksärit pihalle vai onko nää taas näitä ht.netin huhuja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä asiaa käsiteltiin tänään yksityisten kokouksessa. Meiju irtisanoi kaikki vuokrasopimukset, ja irtisanomisaikaa on 6kk. Meiju haluaa keskittyä ainoastaan pyörittämään ratsastuskoulua, mikä on täysin ymmärrettävää, ratsastuskoulutoiminnalla tienaa paljon enemmän, kuin vuokraamalla karsinapaikkoja.
      Ikäväähän tämä on, mutta oli oikeastaan jo vähän tiedossa jokaisella.

      Minä olen menossa Meijulle töihin, joten me saadaan Loton kanssa jäädä työsuhde-etuna.
      Onneksi puoli vuotta on pitkä aika, ja jokainen varmasti löytää uudet hyvät tallipaikat. Eniten tässä harmittaa se, että meillä on niin mahtava talliporukka tällä hetkellä, ja on niin sääli, että joudutaan eroamaan toisistamme tällä tavalla. Muttah, elämä on elämää, eikä auta, kuin ajatella positiivisesti. :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset