24. elokuuta 2013

Sekalaisesti kaikkea

Mulla oli tänään se magneettikuvaus klo 9.30.
Oli aika pelottavaa, kun jouduin sinne putkiloon ja sitten mulle laitettiin semmoinen kuvauslaite vielä naaman päälle, siis sellainen kehikko.
Kuvauksissa oli aivan kauhea meteli, mut arvatkaas mitä mulle kävi? No nukahdin sinne!

Iltaisin mulla on tosi vaikea saada unta, saan kunnolla unen vasta aamuyöstä ja sitten menen kauheaan paukkeeseen ja tilanteeseen, missä ei todellakaan pitäisi pystyä nukahtamaan, niin nukahdan sitten siellä.. Haha!
Pitäisi vissiin muuttaa johonkin rakennustyömaa alueelle niin pystyis nukkumaan?

Magneettikuvien tulokset saan tietää vasta 17.10 neurologin vastaanotolla. Tosi pitkä aika odottaa kyllä...

Lks:sän jälkeen käytiin Äitin kanssa kahvilla, ja käytiin kaupungilla vähän kaupoissakin. Ostin pitkästä aikaa itselleni uusia vaatteita, viimeksi taisin ostaa jotain itselleni kuukausia sitten. :)

Mut jatketaan taas heppakuulumisilla;

Ei olla tehty mitään ihmeempiä, siksi tästä postauksesta saattaa tulla vähän tylsä ja lyhyt mutta parempi, kun kirjoitan edes jotain eikö?

Eli torstaina en tehnytkään vielä sitä Mikan antamaa kuntoutus tehtävää, koska ajattelin, että parempi jos aloitan sen ensi viikolla ja ratsastin sitten Outin ohjeiden mukaan vain kaikki askellajit kevyesti läpi.

Eilen eli perjantaina annoin Miinan ratsastaa Lotolla.
Laitettiin Lotolle gramaanit ja Miina ratsasti kaikissa askellajeissa, ja meni kyllä tosi hyvin!

Miina ja Lotto

Ratsastin itse myös hetken aikaa vielä lopuksi kaikki askellajit läpi.


Lotto on ollut ehkä hieman lihaskipeä Mikan käsittelyn jälkeen ja olen saanut jumppailla sitä kyllä aika reilusti ja hartaasti, että saan sen taipumaan oikein ja rehellisesti. Ahkera jumppailu on kyllä palkinnut, kun eilen Lotto oli jo tosi letkeä.
Kyllä jo sen verran hevosesta huomaa, että Mikan käsittely teki hyvää ja siitä olenkin saanut lisäpotkua asian edistämiseksi.

Olen tämän viikon aikana saanut itselleni haalittua Antero Kumpulaisen numeron, ja Lotto lähtee käymään ensi viikon loppupuolella Oulussa hänen käsittelyssään.
Antero on siis hevosten hierojamestari ja vanha kansanparantaja.

Häntä suositeltiin minulle Suomen parhaana hevosten hierojana ja uskon, että hän saisi vielä lisää hyvää aikaiseksi Loton kuntoutusta ajatellen.
Kyseessä on kuitenkin niin viisas mies, että ei me ainakaan mitään menetetä, jos lähdetään käyttämään Lotto hänen käsittelyssään. Uskon, että Antero saa ihmeitä aikaan.

Olen paljon myös kuullut "tarinoita" hänen käsittelyistään ja voisin kuulopuheiden ja hänen kanssaan käytyjen puhelinkeskusteluiden perusteella sanoa, että hän on varmasti se oikea ihminen käsittelemään Lottoa tällä hetkellä.

Hierojani Outi tiesi myös Anteron, ja hän on ollut mukana tämän käsittelyissä "oppipoikana" ja suositteli lämpimästi ja ehdottomasti Anteron käsittelyä. Anteron käsittelyyn on nykypäivänä todella vaikea päästä ja me päästiin!

Onko kenelläkään lukijoilla kokemuksia Anterosta ja hänen käsittelyistään?


Tänään klo 21.15 mulla onkin taas Minttu Pulliaisen valmennus.
Otin tälläkertaa Mintulta yksityistunnin molemmille päiville. (La + su)
Valmennuksista lisää sitten seuraavassa postauksessa, toivottavasti myös videoiden muodossa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset