1. syyskuuta 2015

Kisukuulumisia

Heippa taas!

Eilen sain kerrankin räpsittyä meidän uudesta pennusta Nellasta sekä Leevistä joitain kuvia. Ajattelin jakaa ne samalla tänne, kun osa teistä toivoikin pikku kisusta lisää kuvia. On tuo pentu niin nopea liikkeissään, ettei siitä tunnu saavan oikein kuviakaan, mutta nyt onnistuin siinäkin jokseenkin kohtalaisesti.. Kuvien laatu nyt ei päätä huimaa, mutta mitäs sen väliä. :)

Laukka on parantunut Vinskillä neljässä kuukaudessa kyllä hurjasti ja on oppinut vähän jo lyhentämään itseään siinä. Toki tarvitsee vielä rutkasti lisää kantovoimaa, mutta kehittyy sillä saralla jatkuvasti. :)

Hevosrintamalta sen verran, että nyt olen ratsastanut enemmän nuita suomenhevosia, eli Vappua ja Vinskiä. Molemmat suomenhevoset ovat olleet kyllä treeneissä nyt ilahduttavan hyviä, kevyitä, pehmeitä ja energisiä.
Vinskin kanssa olisi luvassa ahkeraa treenaamista tämä viikko, sunnuntaina se pääseekin debytoimaan aluetasolla ihan ensimmäistä kertaa mun kanssa, jännää. :)

Leevi 6v, tietää arvonsa. :)

Mitäs tykkäsitte kuvista? :)

7 kommenttia:

  1. En kestä! Toi Nella on liian söpö! :D Ja on kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, Nella on kyllä aivan syötävän söpö! :D Kiitos Maija!

      Poista
  2. On se aika veikeä pikku kisu. :) Sai kyllä pitää kaikki johdot piilossa, kun oma kissa oli pentu. Se tykkäsi jyrsiä erityisesti puhelimen laturin johtoa ja saikin sen kerran purtua poikki... Voi että, tuon ikäisen pennut kyllä kasvaa ihan silmissä.

    Onpas Vinski komistunut! Käykö se vielä tunneilla, vai onko siitä tullut ihan yksityishevonen? Onnea kisoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, oikea riiviö. :D Tää on kyllä kiva siitä, ettei se revi mitään, eikä ole kiinnostunut johdoista onneksi. :) Tuntuu ihan hullulta, miten nopeasti ne kasvaa ihan parissa viikossa jo..
      Vinski kiittää! Joo, se on ollut vajaa puoli vuotta jo yksityiskäytössä. Kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Miks mä luin ''kisakuulumisia''! Vähän ihmettelinkin kun kisakuvien sijaan postauksen kuvasato koostuikin kissanpennuista... Kunnes tajusin, että hetkonen; ''kisukuulumisia''! :D

    VastaaPoista
  4. Mieki luin eka et "kisakuulumisia" ja sitte aloin lukemaan kommentteja ja kelasin alkuun... Hetkinen. "Kisukuulumisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oli ehkä vähän virhe tuo otsikko, kun se on niin helposti luettavissa väärin. x)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset