27. heinäkuuta 2015

Uusi yhteistyö!

Minulla on ilo esitellä teille uusi yhteistyökumppani, Kynsistudio Tuike! 
Mulla on itselläni aikaisemminkin kokemusta ripsipidennyksistä (niin hyviä, kuin huonojakin!) mutten koskaan ole vielä kokeillut volyymiripsiä. Nyt mulla tuli mahdollisuus ne ottaa, ja olen kyllä super tyytyväinen! 
Ensimmäistä kertaa mulla on nyt todellisen ammattilaisen tekemät ripset, ja eron ns. harrastelijaan tai lyhyimmän ripsikoulutuksen käyneeseen todella huomaa. Pari vuotta takaperin mulla oli puolisen vuotta putkeen perinteiset klassiset ripsipidennykset tuttavan tekemänä, ja niissä toisinaan häiritsi roskan tunne silmässä, pistely ja kiristely joten otin ne sitten lopulta pois. Muuten olivat kyllä kauniit ja hyvin tehdyt, mutta ilmeisesti liima oli sen verran ärtsyä, että esim. suihkusta tullessa silmät saattoivat punoittaa ja pidemmällä huoltovälillä ripset saattoivat takertua hieman toisiinsa kiinni. Yksi todella huono kokemus mulla myös on vuosi takaperin - laitoin ns. amatöörin tekemät pidennykset, jotka kahdessa viikossa tuhosivat omat ripset totaalisesti liimautumalla yhteen ja repimällä puolet omistakin ripsistä kerralla irti... Kannattaa siis olla todella tarkkana, tulos voi olla huonolla tuurilla jopa katastrofaalinen!

Väärin tehdyt ripsipidennykset voivat tehdä pahaa jälkeä ja aiheuttaa pahojakin tulehduksia!
(Kuva lainattu täältä)
Huonosta kokemuksestani viisastuneena, olen miettinyt ja harkinnut tarkkaa räpsyjen hankkimista. Hirmuisen skeptinen musta kyllä tulikin nuiden ripsipidennysten suhteen. Päätin, että enää koskaan en laita ripsipidennyksiä muulla, kuin taitavalla, hyvin koulutetulla ammattilaisella.

Kynsistudio Tuike on Rovaniemeläinen nuoren yrittäjän yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Ollaan Annan kanssa tunnettu jo entuudestaan, joten olen seurannut hänen kättenjälkiään jo pidemmän aikaa. Viime maanantaina (20.7) varattiin mulle sitten aika ripsien laittoon, ja sainkin toivoa, mitä haluaisin. Olen kuullut kehuttavan volyymiripsiä ja niistä pitkään haaveilleena sellaiset sitten laitettiin. :)

Ripsien laittoon meni aikaa 2 tuntia. Aika meni, kuin siivillä tunnelmallisessa hoitolassa ja Annan pirteässä seurassa rupatellessa. Lopputulos oli yhtä ihana, kuin osasin odottaakin! 

Aivan ihanaa, kun ei tarvitse käyttää enää ripsiväriä! Ylipäätään ripsien laiton jälkeen ei ole tullut juurikaan meikattua näin kesällä. :)
Nyt mulla on ollut ripset viikon verran, ja tästä kokemuksesta voin sen verran sanoa, että tykkään näistä aivan valtavasti! Olin tosi epäilevä alussa, mutta nämä ripset on aivan ylittäneet mun odotukset. Ei kutia, ei pistele, ei kirvele, ei sojota. Ei mitään roskan tunnetta silmässä - nämä volyymiripset ovat niin kevyet ja tuuheat verrattavissa klassisiin ripsipidennyksiin, etten edes noteeraa ripsiä arkipäiväisessä elämässä. Eivät häiritse siis millään lailla, eivätkä sumppuunnu. Niin tarkkaan ja ammattitaidolla tehdyt, etteivät varmasti ole yksikään toisissaan kiinni. Näiden kanssa pystyy jopa nukkumaan vahingossa kasvot tyynyssä, ilman että alkaa pistely. ;)

Täältä löytyy myös todella hyvin kattavaa tietoa yleensäkin ripsipidennyksistä ja siitä, mistä tunnistaa huolellisesti ammattitaidolla tehdyt ripset. :)

Kiitos tuhannesti Annalle ihanista ripsistä ja alkaneesta yhteistyöstä! <3
Lisää upeita kuvia Annan työstä pääsette katsomaan Kynsistudio Tuikkeen nettisivuilta tästä, sekä yrityksen facebook sivuilta tästä
HOX! Varataksesi aikaa, huomasithan, että Kynsistudio Tuikkeella on erittäin helppo ja kätevä nettiajanvaraus käytössä! :)
Hyvästi mascara! :)
(Löydätte minut myös instagramista -> snuq)

Ihanan viihtyisä hoitola!
Tässä vielä teitä lukijoita varten kirjoitettu tietopläjäys Annalta. :)

"Nimeni on Anna ja olen tehnyt ripsipidennyksiä vuodesta 2011 alkaen, aluksi päivätyön lisänä ja vuodesta 2013 alkaen kokopäiväisenä työnäni ja elantonani. Olen käynyt sekä klassisen tekniikan että volyymiripsitekniikan koulutukset ja aloitan syksyllä myös kosmetologiopinnot Lapin Ammattiopistossa. Työskentelen taloni yhteyteen remontoidussa hoitolassani Ounasrinteellä.

Muita palvelujani ovat sokerointi, kynsipalvelut sekä erilaiset hemmottelevat hieronnat. Ripsiä teen kuitenkin ylivoimaisesti eniten ja väitän niistä jotakin myös tietäväni, joten haluaisin jakaa muutaman sanan myös teidän kanssanne.
Ripsipidennykset ovat oikein asennettuina turvalliset ja käyttäjälleen huomaamattomat. Niiden ei kuulu kirvellä, pistellä tai painaa silmissä. Ripsitarvikkeita voi periaatteessa tilata kuka tahansa ja koulutuksiakin on tarjolla monenlaisia, sillä alaa ei valvota mitenkään. Ripsien teko on kuitenkin äärimmäisen tarkkaa ja hermoja vaativaa puuhaa, joka ei kaikilta vain suju koulutuksistakin huolimatta. Kannattaa myös varmistaa, että ripsitekijältä löytyy vastuuvakuutus mahdollisten vahinkojen varalle ja että saat kuitin työstä. Näin suojaat sekä oman oikeusturvasi kuluttajana että tuet laillista suomalaista pienyrittäjyyttä. :) Korjaan väärin asennettuja ripsiä lähes viikoittain. Joissakin tapauksissa kyse on puutteellisesta koulutuksesta, joissain kiireestä ja jotkut eivät vain välitä työnjäljestään tarpeeksi. Silmät eivät ole ehkä se paras paikka säästää, jos hinnat mietityttävät.
Pelottelusta huolimatta hyviä tekijöitä on paljon ja heidän asiakaskunnassaan allergiatapaukset ja reklamaatiot ovat harvinaisia. Itse muistan vuosien varrelta yhden käden sormien verran asiakkaita, joille ripset eivät ole herkkyyden vuoksi sopineet. Itselläni on ollut pidennykset viisi vuotta lähes putkeen. Kun kuidut on valittu sopiviksi omille ripsille ja asennettu oikein, "taukoja" ei tarvita.
Klassiset ja volyymit eroavat toisistaan siten, että klassiseen pidennykseen käytetään paksumpia kuituja joita asennetaan aina yksi per luonnonripsi. Volyymiripsissä kuidut ovat moninkertaisesti ohuempia ja kevyempiä, jolloin niitä voidaan pituudesta riippuen asentaa turvallisesti 2-8 kpl yhtä luonnonripseä kohden. Lopputulos on tuuhea mutta pehmeä. Volyymit ovat valloittaneet naiset; klassisia ripsiä en tee enää lainkaan. Koska viuhkat tehdään käsityönä, voidaan volyymitkin tehdä juuri niin huomaamattomiksi kuin asiakas haluaa. Volyymiripsiin on oma erillinen koulutuksensa.
Rovaniemi on onnekas ripsipaikkakunta, sillä tarkkoja tekijöitä löytyy paljon. Listaan tähän loppuun vielä muutaman hyväksi tietämäni tekijän sekä omat yhteystietoni, mikäli jollakin heräsi lisäkysymyksiä tai jopa into laitattaa itselleen ripset.

Räpsyvää loppukesää kaikille Sannan blogin lukijoille!

Anna Vahtera
Kynsistudio Tuike
P. 0442726653
Www.kynsistudiotuike.com
anna@kynsistudiotuike.com

Seuraavat kollegani löytyvät Facebookista: 
Tmi Ronja Allen
Tmi Saara Rantatalo (nyk. Eira)
Kosmetologi-Ripsimuotoilija Ella Savolainen

Sekä Rovakadun Tuccabajasta löytyy Suvi Uutela jolle voi varata aikoja suoraan Tuccabajan kautta. :)"

12 kommenttia:

  1. Mitä Sanna hevosmaailmaan kuuluu? Ratsastatko vielä Pöykkölän hevosia? Entä oletko ajatellut ostaa omaa hevosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää kuuluu hevosmaailmaan! Ratsastan vielä keskuksella niin yksityisiä, kuin tuntihevosiakin. :) Herkon tilalle tullutta ponia on tullut ratsastettua eniten. :)
      Postausta pitäisi hevosistakin kirjoittaa, kun vain aika antaa myöten! :)
      Ostaisin oman hevosen heti, jos pystyisin. Tällä hetkellä ei ole sitä kuitenkaan varaa ostaa, mikä harmittaa todella.. :(

      Poista
  2. Ovatpa aika arvokkaat ripset! Ymmärrän kyllä, että naiset haluavat mielellään näyttää kauniilta, eikä siinä ole mitään väärää tai pahaa. :) Kauneuskin on kuin taidetta ja totta kai sitä on sallittua tavoitella ja lisätä. Silti toivon, että kaikki muistaisivat, että ovat hyviä ja ihania myös ilman mitään lisäkkeitä. Aina löytyy joku, joka on itseä kauniimpi ja on aivan turhaa vertailla omaa ulkonäköään siihen miltä joku muu näyttää. Tärkeintä on olla tyytyväinen siihen, mitä itsellä on, oppia näkemään itsessään ne parhaat puolet ilman kuorrutteita. :) Varsinkin nuorilla tytöillä ulkonäköpaineet voivat olla hyvin kovia ja toiset tytöt toisilleen hyvin julmia, mikä on todella ikävää. Omaksi ja miksei muidenkin iloksi saa tietysti lisätä kauneutta ja nauttia myös siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aivan totta joka sana! :)
      Itsekin laitoin nämä ripset vaan ihan omaksi iloksi pitkästä aikaa, kun tuli mahdollisuus ne laittaa kokeneella ammattilaisella yhteistyön kautta. :)

      Poista
  3. Kiva postaus! Ja odottelen uutta postausta innolla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saisin lähiaikoina tarpeeksi aikaa sen kirjoittamiseen. :)

      Poista
  4. Hei! En muista oletko joskus listannut hyviä hevos-/kouluratsastusblogeja, joita itse seuraat tai suosittelisit muillekin? :) Kauhea homma kahlata netissä läpi kaikkia blogeja, niin olisi kivaa saada vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain vaiheessa tein top 5 lempi blogiani. Seuraan aika paljon blogiportaaleissakin esiintyviä blogeja. :)

      Poista
  5. Kävin sivuilla katsomassa, ja ainakaan Chromella en saanut ajanvarauslomaketta auki, se avaa vain etusivunäkymän uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Tässä tapauksessa kannattaa ottaa Annaan yhteyttä puhelimitse, niin saat ajan varattua. :)
      Infoan tästä Annalle!

      Poista
  6. Eipä vähän tullu polte käydä laittamassa itellekki räpsyt!! :D
    Onnea yhteistyökumppanista ja kiitos vinkistä!! Tietää nyt ketä olis erittäin varteenotettava ripsientekijä jos/kun innostuu hankkimaan itellekki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää ripset on kyllä aivan ihanat! En halua luopua näistä ikinä. :D Ihanan huomaamattomat ja helppohoitoiset. Kiitos ja suosittelen kyllä ehdottomasti Annan tekemiä ripsiä! Ei muutakuin Kynsistudio Tuikkeelta aikaa varaamaan. ;)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset