3. elokuuta 2014

Argh tää netti

Ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun netti toimii joten kuten.. 

     Kärpäset laitumella - Lotto ja Anneli

Tässä on ehtinytkin jo kulua jonkin aikaa viime postauksesta. Pahoittelen pidempää postausväliä, tämä on kuitenkin minusta riippumaton asia. Jos netti ei toimi niin se ei toimi..
Ollaan tässä yritetty vähän kaikkea, että saataisi netti toimimaan - ostettiin jopa prepaid mokkula, eikä sekään toimi juuri mitenkään.. 30min menee, että saa edes sähköpostin auki.. :p

Hevosten kanssa menee hyvin, olen päässyt ahkerasti treenaamaan Annelin ja Venlan kanssa. Annelin kanssa ollaan valmennuksissa treenattu avoja, sulkuja, vaihtoja yms. Ja Venlan kanssa treenattiin  yksi päivä piaffea. :)
Loton kanssa olen pariin otteeseen maastoillut - täällä on henkeäsalpaavat maisemat maastoissa - ihania satumetsiä, nurmimaastoja yms. Eli ihan huippua käydä päästelemässä hevosen kanssa. Lotto on kyllä ihana, se on niin kiltti maastoilla, vaikka onkin tosi energinen, ei kuitenkaan tee mitään tyhmää tai lähde käsistä. Tänäänkin laukkailtiin ihan vedet silmissä, oli tosi hauskaa!



Loton tarhan vieressä kasvaa omena, päärynä ja luumu puu. Maastoissakin saa napattua evästä suoraa puusta matkaan. ;)

Minttu lähti pari päivää sitten lomareissulle Suomeen, viipyy n. 1,5vkoa. Minun vastuulleni jäi siis kaikkien hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen, eli tallityöt, ruokinnat, laitumelle viennit, yms. Onneksi täksi ajaksi on järjestetty apuliikuttajia hevosille, jolloin minulla on max. 4 hevosta liikutettavana päivässä, eli Lotto, Anneli, Venla ja musta suokkiori Tuurikas. 
 
Mukavasti menee siis, ja viihdyn vallan mainiosti! Haluaakohan sitä koskaan enää takaisin suomeen. ;)

     Iloinen hevonen maastoilun jälkeen

Vastauspostaus on valitettavasti siirrettävä nyt reilusti myöhemmäksi. Sitä mulla ei ole ainakaan reiluun viikkoon aikaa edes ajatella. Haluan kuitenkin tehdä vastauspostauksen ajatuksella hyvin ja niin, että pääsen vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman kattavasti - tämä kaikki vie aikaa, jota minulla ei nyt ole. Pyrin kuitenkin päivittelemään kuulumisia netin sallimissa rajoissa. Toivottavasti tää nettiasia nyt menisi johonkin suuntaan, plääh...


6 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa elämäsi Saksassa! Voi ku itekin pääsisi...

    Tuosta kysymyspostauksesta tuli mieleen, että olisiko sun mahdollista kirjoittaa se valmiiksi wordilla ja sitten vain kopioida blogiin joskus kun netti sattuu toimimaan? Ite ainakin käytin sitä systeemiä aikoinaan kun oli huono yhteys (en kylläkään blogia pitänyt, siitä en ymmärrä mitään, mutta mailit ja muut hoidettiin wordin avulla ja copy-pastella). Ois nimittäin huippua lukea kuulumisiasi ja niitä vastauksiakin, enkä varmasti ole ainoa joka näin ajattelee :) mutta ymmärrän toki nettiongelman. Toivottavasti siihen löytyy pian joku toimiva ratkaisu!

    VastaaPoista
  2. Tuo mullakin kävi mielessä, mutta tällä hetkellä ei mulla ole yhtään aikaa edes yrittää vastailla kysymyksiin.. Katsotaan sitten, kun Minttu tulee takaisin lomalta, niin saan pitää vapaapäiviäkin joskus. :)
    Heti kun tulee sopiva sauma, niin alan kirjoittaa vastauksia valmiiksi. :)

    VastaaPoista
  3. Vitsi toi kaikki kuulostaa niin mahtavalta, piaffet ja noi matkaeväät :D Kateeks käy :D

    VastaaPoista
  4. Aah kuulostaa niin ihanalta!! Kateellinen ilmoittautuu :D nauti nyt olostasi siellä, ja muista et kyllä me lukijat (no, ainakin mää) täällä pysytään, vaikka postauksia tuliskin nettiongelmien takia vähän harvemmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi niinpä. :)
      Joo, kyllä täällä nautitaan, vaikka illalla tallista päästessä ainoa asia joka on mielessä, on oma tyyny. :D Tosi kivaa kuulla! :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset