25. heinäkuuta 2014

Tuli hännän alla?

Ihan kauhea kiire pitää yhä yllä meidän arkea. Paljon on töitä, eikä kyllä haittaa yhtään! Aamulla sitä mennään talliin ja illalla tullaan kotiin. Tällaisia ovat olleet meidän päivät. 



Tässä kiireen keskellä ainoa mikä hieman varjostaa arkea, on se, etten oikein pysty päivittää blogia niin usein kuin haluaisin. 
Meillä on tällä hetkellä todella huono netti, enkä ole useampaan päivään saanut bloggeria edes auki, hitaan netin vuoksi. Nytkin mulla on mahdollista käyttää nettiä, kun ollaan Munchenin keskustassa iltaa viettämässä kera läppärin ja puhelinten. Täytyy käyttää hyväksi toimiva netti, jotta voi hoitaa myös juoksevia asioita internetissä.

Tallille kuuluu oikein hyvää, ollaan pidetty kaikki hevoset liikkeellä päivittäin. Olen saanut ratsastaa Annelia miltei joka päivä itse - on se vaan ihana hevonen!
Annelin lisäksi olen tietysti ratsastanut muita hevosia n. 1-5 hevosta päivässä, riippuen tilanteesta ja hevosten tarvittavista vapaapäivistä. Tähän lisäksi myös liikutan tarvittaessa muita hevosia muulla tapaa mm. juoksuttamalla. Kaikki hevoset ovat kotiutuneet kyllä hyvin tänne. :)

                            Anneli

Minttu on työskennellyt Loton kanssa intensiivisesti - se alkaa olla pikku hiljaa koko ajan parempi ratsastettavuudeltaan.
Minttu työskentelee Loton kanssa vielä useamman päivän, jotta saadaan haluttua tulosta aikaiseksi.

Pääsin eräs päivä taas pitkästä aikaa itsekin Loton selkään, ja Lotto tuntui huomattavasti paremmalta. 
On se silti ajoittain tosi vaikea, joten sillä saralla on töitä vielä paljon. Lotolle kuitenkin kaikki "temput" ovat helppoja, ja Mintun sanoin Lotto on ikäisekseen koulutustasoltaan oikein osaava, mutta se ei oikein malttaisi keskittyä ja helposti haluaa itse päättää, mitä tehdään seuraavaksi. Lotto siis saattaa kesken käynnin päättää, että hän nostaa nyt laukan ja nostaa hallitusti laukan, vaikka tehtävä olisi ollut jotain aivan muuta. Lotto tahtoo aina tietää kaiken paremmin, kuin ratsastaja - se on siis kaikkitietävää sorttia. ;)
 

Olen pahoillani, mutta tämänhetkisistä nettiin liittyvistä ongelmista johtuen kysymyspostauksen vastaukset viivästyvät jonkin verran.. Jos nykyisellä, kotonamme olevalla netillä alan postausta  kirjoittaa, kestää sen tallentaminen edes luonnoksiin vähintään sen pari tuntia + tähän päälle aika, joka minulla menee itse postauksen kirjoittamiseen. Yksinkertaisesti minulla ei ole sen vertaa ylimääräistä aikaa, että voisin odottaa netin latautumista niin kauan. Ymmärrätte varmaan.. 
Nyt toivotaan, että lähitulevaisuudessa onni netin suhteen olisi suotuisampi, ja saataisiin jossain vaiheessa parempia yhteyksiä. Asutaan tällä hetkellä sellaisella alueella, jossa nykyistä parempi netti on mahdoton saada.. Tosiaan se tämänhetkinen netti ei toimi juuri lainkaan.

Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille - kysymyksiä tuli ilahduttavan paljon! Vastaan niihin sitten, kun netti toimii paremmin. :)

Pyrin mahdollisuuksien mukaan postailemaan niin usein kuin pystyn, olkaa kärsivällisiä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset