26. huhtikuuta 2015

Entistä ehompi

Toivottavasti kukaan ei saanut blogin sulkemisesta sitä käsitystä, että olisin lopettanut blogin kirjoittamisen. Ei, blogi oli suljettu vain ulkoasuremontin vuoksi. :)

Sain viime postaukseen todella ihania kommentteja - kiitos kaikille jotka viitsivät vastata ja jättivät kommentteja. Sain teiltä ihanasti paljon tsemppauksia ja jokainen kommentti piristi mieltäni todella paljon! Kiitos, olette ihania!
Päätin sitten teidän ihanien lukijoiden takia jatkaa blogin kirjoittamista. Tosin tällä kertaa en ota stressiä ja painetta siitä, jos en saa pidettyä postaustahtia yllä. Kirjoitan hyvällä omalla tunnolla silloin, kuin on jotain järkevää (tai ei järkevää!) kirjoitettavaa. =)

Kertokaapas nyt mielipiteitänne tästä Veeran tekemästä ihanasta ulkoasusta! Ulkoasu on tällä kertaa aivan täysin erilainen, ja omasta mielestäni tämä on juuri sitä, mitä halusinkin! Vaihtelu virkistää aina, eikö niin?

(Ps. Ilmoitusluontoisesti mainitsen, että blogissani vieraillessa hiiren oikea korva ei toimi lainkaan. joten kuvien kopioiminen ja tekstin kaappaaminen yms hiirellä on mahdotonta. Vika ei siis ole teidän hiirissänne. ;) )



(Ulkoasuja on kaikkien mahdollista tilata täältä, omien toiveiden mukaan! Suosittelen sydämellisesti Veeran tekemiä ulkoasuja, ne ovat viimeisen päälle tarkasti toteutettu asiakkaan mieltymyksien ja toiveiden mukaan ja näissä hinta-laatusuhde todellakin kohtaavat! Parhaat tekeleet tosin omasta mielestäni tulevat silloin, kun antaa Veeralle vapaat kädet - näin teen itse aina!)

Kiitos Veeralle jälleen kerran upeasta ulkoasusta! (Y)


10 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu.♥ Ja kiva jos osaamme muut piristää sinua kommenteilla! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ulkoasu.♥ Ja kiva jos osaamme muut piristää sinua kommenteilla! :)

    VastaaPoista
  3. Wau tää on upea ulkoasu! Mua vaan häiritsee hiukan tuo ettei hiiren oikea näppäin toimi... Olisin halunnut avata noita esittelysivuja uuteen välilehteen, mutta ei se sitten onnistunutkaan :D

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi, aivan UPEA ulkoasu! Vieläkun tää valkoinen alue ois toisenlainen, mutta tääkin ihan ok :)

    VastaaPoista
  5. vautsi, sulla on aina todella hienoja ulkoasuaj, juuri sen tyylisiä mistä itse tykkään, eikä jokaisella ole ihan samanlaista:)

    VastaaPoista
  6. Pliiis laita sitten linkit aukeamaan uuteen välilehteen, jos hiiren oikealla ei voi niitä sinne avata. :) Todella upea ulkoasu!

    VastaaPoista
  7. Ulkoasu on tosi hieno!!!
    Pakko myöntää, ehdin säikähtää että olet sulkenut blogisi. Onneksi näin ei ollut! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva ulkoasu. Sait just uuden lukijan. Käyhän kurkkaamassa minunkin uutta blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana! :o ♥
    tildajapate.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset