29. kesäkuuta 2014

Kouluhevosen mielenvirkistyspäivä jälleen!


Nyt mulla on kaiken härdellin, ja kiireisen päivän jälkeen aikaa taas rauhassa istahtaa blogin pariin kuulumisten muodossa!
On tosi mahtavaa, kun nyt täällä Lapissakin on ilmat lämmenneet kylmän jakson jälkeen. Tänään tuntui tosi kuumalta, kun oli yli +20 astetta. Jotenkin sitä ehti taas tottua niihin +5 asteen lämpötiloihin. :P

1.
Mitään ihmeempiä ei olla hevosen kanssa tehty viime postauksen kirjoittamisen jälkeen. Pidän kuitenkin blogiani itselleni ns. päiväkirjanakin, joten on ihan hyvä ottaa treenejä edes jonkin verran ylös myöhempää katselua varten.

Keskiviikkona Lotto sai olla vapaalla, torstaina otettiin vain kevyesti kaikki askellajit läpi, taivuttelin ja jumppasin sitä oikein hyvin väistöillä ja kaarevilla urilla. Lotto oli oikein kiva, mutta jonkin verran patoutunutta energiaa oli havaittavissa ja se purkautui "vihreiden miesten" tuijotteluna. Näitä mörköjä oli ilmeisesti maneesin jokaisessa nurkassa. ;)

2.
Perjantaina ja lauantaina tehtiin aikalailla samanlaiset treenit molempina päivinä. Perjantaina jumppasin sitä vähän lisää tekemällä sulkuja ravissa, sekä laukassa. Kokosin sitä laukassa myös molempina päivinä ihan piruettilaukkaan asti pätkittäin. Lotto kantaa itseään jo aika kivasti pidempiä pätkiä kootumpana, eli kestävyyden ja kokoamisasteen saralla ollaan oikeaan suuntaan menossa. :)
Lauantaina tehtiin ravissa vähän lisättyä ravia, jotka onnistuivat tosi hyvin ja laukassa työstin jonkin aikaa harjoituslaukasta keskilaukkaan ja takaisin harjoituslaukkaan, siirtymisiä.

Tänään viihdytettiin pitkästä aikaa itseämme hyppäämällä - ollaanhan me tässä ehdittykin tehdä aika kiitettävästi töitä kouluratsastuksen parissa sellaiset parisen viikkoa putkeen.
Voitte kuvitella - tuo hevonen oli niin liekeissä, kun näki esteet kentällä, sellaista haipakkaa se pätkittäin siellä veteli, että ihan nauratti. Tää hyppääminen on kyllä hyvää vaihtelua koulutreeneihin, sen voi huomata heti hevosesta. Lotto oli sen verran vauhdikas tänään, että en paljoa esteiden välissä ehtinyt ajatella omaa istuntaa, mikä näkyy sitten kuvissa.. plääh.. Noh, pääasia, että meillä molemmilla oli tosi hauskaa tänään! :)

3.
Pidemmittä puheitta, nauttikaahan oikein runsaasta kuvatulvasta meidän hyppypäivästä!
Kiitos tuhannesti tämänpäivän kuvaajille Inkalle, Nooralle ja Fannille!

4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. Villiinnys!
13.
14.
15.
16.

Mikä kuvista oli lempparisi? :)

6 kommenttia:

  1. Lotolla on ihan hirveästi ponnua! Hienosti muuten menette :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se tuppaa aina hyppäämään esteet kaksinkertaisina, kun on niin innoissaan, heh!
      Kiitos paljon! :)

      Poista
    2. Lotto ei selvästi halua osua puomeihin, "pieni" ilmavara... :D ihania kuvia, omat lempparit 12 ja 14.

      Poista
    3. Haha niinpä!
      Lotto ei juuri koskaan pudottele, kun on niin tarkka jaloistaan. Auta armias jos puomi tippuu, seuraavalla kerralla mennään sitten vielä korkeammalta. :D

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset