10. heinäkuuta 2014

Matkapostaus osa 2: Ypäjällä!

Noniin, nyt ollaan saavuttu ensimmäiselle etapille, eli Ypäjälle!

Joudun kirjoittamaan tämän postauksen puhelimella - en saanut kannettavasta nettiä pelaamaan.. Meinasi jo ihan epätoivo iskeä. 
Puhelimella postauksen kirjoittaminen on tosi raivostuttavaa, mutta eiköhän se kestetä! 


Lisäilen postaukseen kuvia matkan varrelta, kuvatekstejä en saa laitettua ollenkaan...

Lähdettiin tänään aamulla Rovaniemeltä klo 8:00 siis ajamaan, ja perillä oltiin Ypäjällä tasan klo 20:00, eli matkaan meni aikaa neljällä pysähdyksellä 12h. Lotto matkusti hiiren hiljaa koko matkan ajan - on kyllä tosi hyvä matkustaja ja helppo reissukaveri. :)
Heinää meni kaksi heinäverkollista, eli yhteensä n. 8kg. Lotolle maistuu ruoka, myös matkoilla! :)
Heinän lisäksi annoin melassivettä ja greenline-pellava velliä pysähdysten yhteydessä.

Alla olevassa kuvassa ollaan Jyväskylässä, ja Lotto tosi virkeänä, vaikka matkustusta takana 10h. 


Täällä Ypäjällä yövytään siis Jukka Rantasen tallissa, ja Jukan rekalla jatketaan matkaa huomenna
Lotto oli talliin astuessaan heti, kuin kotonaan ja alkoi tyynen rauhallisesti syömään ja juomaan heti piehtaroimisen jälkeen. ;) Hieman se ihmetteli olkikuivitusta karsinassa ja naposteli sitä. Meillä kun on aina ollut turvekarsinat Rovaniemellä.

Hieman jännitin, kun tallissa otin kuljetuskääreet Loton jaloista pois. Arvelin, että pitkä ja raskas matka saattaisi näkyä jaloissa - vielä mitä, jalat olivat kuivat kuin varsalla. Hyvä niin!


Huomenna aamusta Lotto pääsee aamukävelylle, sen jälkeen mahdollisesti tarhaan hetkeksi - myöhemmin käydään vähän hölkkäämässä kentällä. 
Huomenna matka jatkuu vasta iltapäivällä rekalla ell tarkistusten jälkeen, joten on hyvin aikaa kevyesti liikuttaa hevostakin. Liikunta tekee Lotolle varmasti hyvää kaiken tämän seisomisen jälkeen.

Tällä sitä lähdetään huomenna liikenteeseen. Aika kiva, eikös? :)


Pahoittelen jo valmiiksi huonolaatuisia puhelinkuvia. Kuitenkaan ilman kannettavaa, en saa niistä muokattua tämän parempia, enkä matkan aikana järkkäriä ehtisi edes repusta kaivaa. Jos netti jatkaa takkuilemista, niin tulen päivittämään matkapostauksia sitten puhelimella. Koittakaa kestää! ;)

Ensimmäinen välietappi on saavutettu, kilometrejä takana nyt 850km. En uskalla edes miettiä, montako kilometriä on vielä edessä - eletään päivä kerrallaan!

Huomenna seuraava etappi taitaakin olla Helsinki? ja siitä eteenpäin aikatauluja en vielä tiedäkään.
Pidän teidät ajan tasalla, kunhan tää netti suostuu tekemään edes jonkinlaista yhteistyötä! :p

6 kommenttia:

  1. Mie niin jännällä odotan sun postauksia laivamatkalta! Ja kun pääsette Saksaan ja perille ja ja ja ja :D <3 Kyllä oli vaikea päästää sut matkaan, mutta nyt odotan vain innolla, mitä siellä tapahtuu ja kuinka paljon sie siellä opit kaikkea. Onneksi siellä on just Minttu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Niinpä, se eroamishetki kaikista läheisistä oli pahin paikka..
      Sanoppa muuta, onneksi on Minttu! :)

      Poista
  2. Tosi kiva kun jaksat kirjoitella näin matkan varrelta tänne blogiin! Todella mielenkiintoista seurata teidän matkaa, ja kohta sitten myös elämää Saksassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on kans tosi kiva päivitellä. :)
      Tosi mukavaa, että tykkäät lukea! Teitä lukijoita varten näitä postauksia kirjoittelenkin! :)

      Poista
  3. Hei! Olen seurannut blogiasi jo pitemmän aikaa, tosin syötteenlukijalla, joten en näy tilastoissa. Kiitos hyvin kirjoitetusta ja mielenkiintoisesta blogista, ja onnea matkaan!

    Ps. Jos netti toimii puhelimella, sen pitäisi olla helposti käytettävissä myös läppärillä. Toki laitteista riippuen saattaa vaihdella, mutta itselläni android puhelin vain usb-piuhalla koneeseen kiinni ja asetuksista klikkaus kohtaan USB-tethering (mikähän lie suomeksi..) ja se oli siinä, ilman mitään säätämistä läppärin puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, onpa kiva - kiitos paljon! :)
      Kokeilin laittaa nettiä puhelimesta langattomasti (toimi automatkalla) mutta täällä missä nyt olen, on huono nettiyhteys eikä läppäri edes löydä koko mun verkkoa.. Pitääpä kokeilla tuolla toisella tavalla, kiitos neuvosta! :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset