12. heinäkuuta 2014

Matkapostaus osa 5: Rekassa!

Jeiii, nyt ollaan rekassa - matka jatkuu kohti Helsinkiä ja satamaa!


Lastattiin hevoset 12.30 rekkaan, jokainen hevonen meni hienosti suorilta kyytiin. Meillä on n. 140km matkaa satamaan ja klo 17 meillä lähtee laiva, eli on mukavasti aikaa matkata, eikä tule kiire perillä saada autoa laivaan. :)

Kävin aamulla juoksuttamassa kaikki suomenhevoset, ja yllätyksekseni ainoa hevonen, joka käyttäytyi täysin moitteettomasti liinassa, oli ori. Ihan mahtavan kiva suomenhevonen, tosi upea!

Puttejen juoksuttamisen jälkeen Lotto sai olla kävelykoneessa 40min, sillä välin kun käytiin syömässä ennen matkalle lähtöä. :)



Tosi mahtavaa, että päästiin nyt jatkamaan matkaa - en malta odottaa, miten kokemusrikas matka tästä tuleekaan. On aika hienoa päästä kokemaan tämä matka yhdessä oman hevosen kanssa. :)

Ps. Tää rekka on super kiva, vuosimallia 2013, 8 hevosen rekka, eli todella mukavat puitteet ihmisille ja hevosille. Hevosilla on rekassa heinäkaukalot, jotta pääsevät syömään heinää alhaalta - vähentää matkakuumeen riskiä!

Kuvassa eräs miesratsastaja avusti väliseinien kiinnityksessä. :)

 
Helsingissä pysähdytään Oitmäellä, noutamassa yksi tamma ja ennen laivaan menoa, otetaan vielä eräs 2 vuotias ori kyytiin satamasta. Ori ja tamma jatkaa matkaa meidän kanssa Saksaan, tosin eri paikkaan. :)

Rekassa on myös 4 kameraa, joten tarvittaessa näemme jokaisen hevosen ruudulta!

(Pahoittelen epäselvää kuvaa, aurinko heijastuu ruutuun ikävästi)


12 kommenttia:

  1. Sibbelle (Sibelius) terkkuja ja Rapsutuksia! ♥♥ hyvää matkaa teille!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa reissua! Tosi mahtavaa, että sait tuollaisen tilaisuuden ja mahdollisuuden lähteä! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva seurailla matkaasi näiden postausten avulla! Melkein kuin itsekin pääsisi mukaan, tunnelma ja innostus tarttu :) Huikea juttu kyllä tämä sun Saksaan pääsysi! Ties mitä portteja sieltä vielä aukeaakaan.
    Ilmeisesti tulet siellä Mintun luona työskentelemään myös näiden nyt mukaan tulevien suokkien kanssa? Hih, hupaisa ajatus että pääset Saksaan ratsastamaan suokeilla :D Mutta on tosi ihanaa että hienot kansallisaarteemme, suomenhevoset, alkavat pikkuhiljaa valloittaa maailmaa. Se on hieno rotu ja ansaitsee saada enemmän huomiota.
    Kaikkea hyvää matkallesi, toivottavasti pystyt jatkamaan tiivistä päivitystahtiakin, jotta me lukijat täällä koto-Suomessa pysymme mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi kivaa saada näin runsasta palautetta! Ehkä juuri tämän takia sitä onkin intoa kirjoittaa näin usein matkasta, kun on niin innokkaita lukijoita! <3
      Hihi niimpä, ihania suokkeja. On siellä kuitenkin myös puokkejakin, heh! ;)

      Kiitos ihanasta kommentistasi!

      Poista
  4. Tosi mukava ja asiallinen blogi :). Kiitos kun kerrot näin usein meille kuulumiset. Ja onnea matkaan !!

    VastaaPoista
  5. Huimasti onnea! Voi että, jos mä saisin tollasen mahdollisuuden en malttais varmaan housuissani pysyä. :'DD Varmasti tulee olemaan aika raskas mutta upea kokemus. Vau, oon tosi ilonen sun puolestas!

    Turvallista matkaa, nauti ja paljon tsemppiä tulevaan! Sulla on aivan ihana blogi, hevonen ja mahtava postausväli tälläselle mökillä homehtuvalle nuorelle naiselle. Tuntuu ihan kuin olis itekkin hepparekassa mukana. ;)

    Jatka samaan malliin!! Ja vielä kerran paljon onnea ja turvallista matkaa! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aivan ihanasta kommentista!
      Tää on kyllä niin uskomatonta, että on vaikeaa käsittää edes todeksi! :)

      Poista
  6. Ihana postaus taas! :D

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset