12. marraskuuta 2013

Hyppyjä ja hevosen pesua

Maija hyppäsi Lotolla taas tänään, ja Lotto hyppäsi kyllä tosi hyvin, oli vain aika vauhdikkaalla päällä ja vähän kuumui esteistä. Hyppäsi hyvin, mutta vähän olisi saanut odottaa enemmän estettä, eikä viuhkaista yli vaan. ;)
Maija hyppäsi vähän jumppaa, ja pystyä jossa ennen ja jälkeen esteen oli puomit, sekä pysty-okseri linjaa. Laitettiin esteisiin tänään vähän täytettä mm. portteja yms. Esteet pysyivät maltillisesti siinä 110cm tuntumassa. Lotto käytti tosi hyvin itseään jumpalla, hyppäsi ihan selkä pyöreänä.

Mulla oli ihana kaveri tallilla <3 Tuo kissa halailee ja nuolee ihan hirveästi. :)

Liikutuksen päätteeksi pesin sitten Loton, kun en eilen sitä ehtinyt klippauksen jälkeen pesemään. Nyt on sitten taas ihan puhdas ja kiiltävä hevonen, eikä pääse irtokarvat kutittamaan, vaikka hyvin sen toki harjasin eilen klippauksen jälkeen. :)



Huomenna Maija ratsastaa vähän kevyemmin ja jumppaillen estepäivän jälkeen, torstaina mulla onkin sitten viimeinen Maijan valmennus täällä, ennen kotiin lähtöä. Haikeus..


10 kommenttia:

  1. Ääk ihanan vastapesty ja karvaton hevonen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Kestää kyllä hetki, että oma silmä tottuu tuohon klipattuun hevoseen. Se näyttää niin... Nakulta! :D

      Poista
  2. on kyllä ihanan karvaton :) tekis kans mieli klippauttaa oma karvakasa kun hikoo helposti eikä sit tunnu kuivuvan ikinä.. Tarvis vaan loimivarastoa täydentää kun kylmä talli niin jäätyis heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, helpottaa kyllä kummasti, kun on klipattu. Mullakin on hankintalistalla lisää uusia loimia, kun ei oikein ole paksuja fullneck talliloimia. :)

      Poista
  3. Kyllä klipattu hevonen on nätti! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia Lotosta. :) Täällä odotellaan jännityksellä videoita. Jokohan me ehittäs nähä nyt kun tuut takas!?

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Joo yritän alkaa niitä videoita väkertämään ehkä tänään, sitä videomateriaalia on vaan niin paljon! Joo kyllä me ehditään nähä tässä, ja haluan nähdä sen sun uuden hevosen! :)

    VastaaPoista
  6. Mikä tuo kuivikeratkaisu on? Terv. maalainen :)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset