4. marraskuuta 2013

Kuulumisia Oulusta

Päivät menevät täällä Oulussa kyllä tosi nopeasti. Maija on ratsastanut nyt Lotolla neljä päivää, ja Lotto on kuulemma mennyt kivasti. Perjantaina Lotto oli ollut aika jännittynyt uudesta ratsastajasta ja paikasta, mutta muina päivinä jo paljon parempi.


Tänään olin Maijan apuna aamutallin teossa, ja autoin tallihommien kanssa, muutenkin vähän touhusin siellä hevosten parissa. En ehtinyt jäädä katsomaan Loton ratsastusta tänään, mutta huomenna sitten. Huomenna Maija ratsastaa Loton sileällä, ja suunniteltiin sitten keskiviikolle estetreenit niin, että Maija hyppää Lotolla. En malta odottaa sen näkemistä, Maija kuitenkin on tosi osaava esteratsastaja ja Lotto pääsee näyttämään oikeat kyntensä "estehevosen" roolissa. :)

Toisen tallin ruusuke kokoelma. Näitä oli ihan hirveästi, jatkui vielä toisellekin seinälle!
Toisen tallin satulahuonetta
Talli jossa Lotto asustaa
Ihanan rakeinen panorama kuva iphonella maneesista. Maneesi on tosi iso ulkoapäin, mutta todellisuudessa oikeassa päässä maneesia, on sisällä 8 hevosen talli, josta ruusuke kuvat on otettu. Silti maneesi on ihan normi kokoinen, 22x55m.

Olen kyllä tykännyt olla täällä, ja talli jossa Lotto on, on aivan ihanan kaunis ja siisti. Kaikki siellä on jotenkin niin helppoa. Ikävä on tietysti jo kotiin, mutta täällä opitaan Loton kanssa varmasti paljon. :)

Kun tämä postaustahti taas on, mitä on, niin mitä mieltä te lukijat olisitte esim. kysymyspostauksesta?
Maijan ratsastuksista ei tule varmaan hirveästi kirjoiteltua, kun en aina ehdi katsomaan. En taida erikseen kirjoittaa joka päivältä turhaan, niin siksi postausväli saattaa pidentyä. Se kysymyspostaus olisi ihan kivakin tähän väliin. :)

Kysymyksiä saa heittää kommenttiboksiin!
Jos kysymyksiä tulee tarpeeksi, niin teen sen ennen viikonloppua.

8 kommenttia:

  1. kivan näköistä siellä! itse en nyt ainakaan keksisi kysymyspostaukseen kysymyksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä. :) jep, ei haittaa, ajattelinkin että toteutan kysymyspostauksen, jos lukijoilla on kysymyksiä, mutta jos ei ole, niin siirrän sen eri ajankohtaan. :)

      Poista
  2. sikahieno satulahuone ainaki :D

    VastaaPoista
  3. Kuka tää Maija siis on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija Kärkkäinen. Ratsuttaja, valmentaja. Tultiin siis tänne valmentajan silmien alle treenaamaan. :)

      Poista
  4. Vau mikä satulahuone! On ainakin tilaa ja siisti kelpais tännekin!:p

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset