18. maaliskuuta 2014

~ Se tekee mut onnelliseksi ~

Aika hyvin on pitäneet säätiedotukset paikkaansa - maanantaista lähtien pakkasta iltaisin on ollut reilut -20 astetta..
Muuten varmaan kiroaisin koko pakkasen sanonko minne, mutta tällä hetkellä mulla ei haittaa yhtään! Nimittäin mehän oltaisiin Loton kanssa jo tällä viikolla saatu alkaa ottaa askellajeja läpi, ja aikaisemmin päätin, että otetaan varman päälle ja aloitetaan vasta ensi viikolla.
Kuitenkin hoksasin tuossa vasta pari päivää sitten, että meillähän oli luvassa ne valmennukset heti maanantaina ja tiistaina ensi viikolla. Toki pidetään valmennukset aika käyntipainotteisina, mutta en voinut silti vastustaa kiusausta ottaa eilen ja tänään parit ympyrät ravia ja laukkaa!

Tämmöstä tänään..
 
Odotin aika katastrofia, eli pakan leviämistä käsiin - hevosen ilakointia ja ties mitä riekkumista ravissa ja varsinkin laukassa. Kuitenkin Lotto jälleen päätti yllättää ja on ollut nämä kaksi päivää niin ihana ratsastettava, ettei mikään voita nyt tätä mun fiilistä! Ihan voittaja fiilis!


Ollaan Loton kanssa tehty yhä tosi aktiivisesti ja intensiivisesti töitä käynnissä. Alunperin mun ei ollut edes tarkoitus ottaa muita askellajeja, kuin käyntiä, mutta kiusaus kävi liian suureksi!
Olen mennyt nyt pari päivää kangilla, ihan sen takia, että päästään taas tauon jälkeen tutustelemaan taas niihinkin, ja tokihan Loton on totuttava niihin 100% tällä kaudella, jos tosiaan meinataan kisata loppukaudesta sitä vaativaa.

Alkuun olen teetättänyt Lotolla aika paljon siirtymisiä käynnin sisällä, ollaan myös tehty tosi paljon väistöjä, avoja, sulkuja ja takareita. Käyntityöskentelyä n. 40min ja eilen otin ravia ja laukkaa vain parin keskiympyrän verran lopuksi. Eilen Lotto oli aika intopiukeana - pukitteli hauskasti ja teki muutamat pomppukohtaukset, mutta muuten oli tosi jees. Tänään Lotto oli tosi mallikkaana, ja käyttäytyi ihan kympin arvoisesti. Otettiin tänään ravia ja laukkaa yhteensä vain 5min loppuun. Jotenkin en uskalla sitä kauheasti liikuttaa vielä muissa askellajeissa, niin otetaan iiihan rauhassa! :)


Tehtiin Loton kanssa tänään laukanvaihtokin, kun vaihdettiin suuntaa! Täysin puhdas se ei ollut, ennen vaihtoa se ehti vaihtaa takaa, sitten korjasi takaisin ja sen jälkeen takaosa tuli askeleen vaihdossa jäljessä - pääasia oli, että vaihto tuli täsmälleen avuista ja laukka jatkui vaihdosta rauhallisena. Vaihto oli videolta katsottuna kyllä aika hauskan näköinen. Hehheh!
Aikaisemminhan Lotto tahtoi vähän kiihdytellä villisti vaihdon jälkeen, mutta tänään otti ihan lungisti! Olin niin onnellinen ratsastuksen jälkeen, että tää fiilis kantaa kyllä taas pitkään! Loton ratsastettavuus on parantunut huimasti nyt saikkuilun aikana, enkä voi kiittää mitään muuta, kuin oikeasti kunnolla sitä käynnin hinkkaamista ja niitä tuhansia siirtymisiä!

 Ei varmaan tarvi arvailla, mikä tekee MUT onnelliseksi? ^^)
Laittakaa mutterista parempi laatuiseksi!
(Linkki videoon)
  






 Mikä tekee SINUT onnelliseksi? 




15 kommenttia:

  1. Sun pitämät tunnit!

    VastaaPoista
  2. Heh, hassu päivämäärä sulla tuossa videossa? Katsoi videon aamulla ennen puolta kahdeksaa joten tuskin vielä kerkesit ratsastamaan? :D Ja vuosikin taitaa olla väärä ;) Mut hieno Lotto!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaha! Eikä, huomaa että joku vähän väsyneenä lisäilly videoita. :D nyt se on muutettu! Kiitos kun hoksasit! ;)

      Poista
    2. Siis miten nää kellonajat menee sun blogissa? Siis tarkoitan kun kommentoin tuon aikaisemman kommentin 19 maaliskuuta 7.40 :D Sekasin taitaa olla?
      Mutta eipä mitään, kovasti mietin ensin että menikö mulla joku teksti ohi että onko tarkoituksella vuoden vanhaa videota :D

      Poista
    3. Hahah! Joo tää bloggerki taitaa olla ihan sekaisin. :D

      Poista
  3. Ihana postaus ja hieno Lotto! :) Hevonenhan se onnelliseksi tekee... Ja muut aika tavalliset asiat, esim. mies, koti ja se että saa nukkua viikonloppuna niin paljon kuin ikinä huvittaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa!
      Haha, jep, mikään ei ole unen voittanutta. Ah! :D

      Poista
  4. Kiva postaus taas! :))

    Minut tekee hurrrrjan iloiseksi tällä hetkellä se, että sain CE-teoriakokeen läpi nollalla virheellä ja yhdistelmän pakittaminen sujui taas eilen oikein kivasti (no, okei hetki meni taas oikeaa otetta hakiessa :D) ei ehkä aivan mahoton tarvitse jännittää ja pelätä CE -käsittelykoetta ja inssiä :P
    Ens kuun loppuun mennessä pitäiski sitten ajokortissa komeille BECE <3 :D

    -Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos!! :)
      Onnea ihan hurjasti, aika hyvä suoritus! En kyllä itte pystys samaan! :)

      Poista
    2. Kiitti ^_^ <3

      -Nepa

      Poista
  5. Hei! Uteliaisuus heräsi! :-) Kenen valmennus teillä on tulossa? Kiitos tosi kivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Valmentaja on Minna Lindström. :)
      Voi kiitos, ihanaa! :)

      Poista
  6. Iloiseksi tekee joka päivä nuo omat eläimet, Putte ja karvakorvakoirat =) Tänään erityisen iloiseksi teki ihana metsässä (hieman eksyksissä...) tehty vaeltelulenkki puttepojan kanssa, kun huomasin, että kyllä se sittenkin tiukan paikan tullen on mitä luotettavin maastokaveri, ja ongelmat tässä(kin) aiheessa ovat siis lähinnä omassa päässäni =)
    Laita sitten paljon videota ja kertomus valkuista! Kiinnostaa kovasti tuo Minna Lindström valmentajana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, onpa ihanan kuuloista! :)
      Joo yritän saada kuvaajan paikalle ja kirjoitan mahdollisimman kattavasti sitten valkuista. :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset