23. huhtikuuta 2014

Arjen pieniä iloja


Siis tää päivä on saanut mut ihan hirveän iloiseksi! Tällaiset päivät saavat aina miettimään, että miten pienestä sitä voikaan ihminen olla iloinen!


Ollaan mun siskoni kanssa jonkin aikaa pohdittu ja mietiskelty tulevia kilpailuita Oulussa. (jotka ovat nyt sunnuntaina) Päädyttiin yhteistuumiin sellaiseen ratkaisuun, että lähdetään Rovaniemeltä Ouluun hevosten kanssa jo lauantaina päivällä, jotta ei tarvitse lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lähteä ajamaan Ouluun. Näin säästetään sekä itseämme että hevosia.
Ensimmäinen päänvaiva tässä asiassa oli se, mihin majoitamme hevoset? Itsellemme saadaan toki helpostikin hotellihuone, mutta hevosen majoitus onkin asia erikseen.

Tässä tuleekin siis ensimmäinen päivän ilonaihe - saatiin hevosille Oulun hevosklinikan tallista yökarsinat, joka on siis vaivaiset kaksi metriä itse kilpailupaikasta! Ihan huippua!!
Saadaan myös lauantaina ratsastaa klinikkatallin maneesissa hevoset vielä ennen kisapäivää.

Toinen ilonaihe tuli melkein heti putkeen, kun saatiin tietää, että kilpailuareena on vaihdettu maneesista ulkokentälle! Aivan ihanaa, päästään korkkaamaan ulkokausi!!

Voitte siis kuvitella, miten paljon sain näistäkin asioista revittyä itselleni niin hyvän fiiliksen, että lähdin ihan täpinöissäni ajelemaan kohti tallia. ^^
Tallilla kävin ratsastamassa Loton ennen työvuoron alkua.


Loton kanssa tänään jumppailtiin aika paljon kevyiden päivien jäljiltä. Aloitin tekemällä ensin käynnissä paljon väistöjä suoraa uraa pitkin, eli niin että etuosa uralla ja takaosa uran sisäpuolella. Lotto väisti tosi hyvin. Jatkoin ravissa samaa, jonka jälkeen tehtiin muuamat avot ja pitkät, sekä lyhyet sulut molempiin suuntiin. Vasen sulku tuntui tänään vähän vaikeammalta selkään, mutta maastakäsin se näytti kuulemma todella hyvältä. Tiedä häntä sitten. :p
Laukassa tein tosi paljon pitkiä avoja pitkillä sivuilla. Avon aikana tein kokoamisia harjoituslaukasta koottuun laukkaan ja keskilaukkaan. Vasemmassa laukassa tein tosi paljon lisäyksiä avossa, kun siinä Lotto ei tuo sisätakajalkaa yhtähyvin vatsan alle, kuin oikeassa laukassa.
Vahvistetaan vahvistetaan!

Annoin avojen jälkeen kävelypaussin. Samalla kun käveltiin, tehtiin siirtymisiä kootusta käynnistä lisättyyn käyntiin jne, ja tehtiin molempiin suuntiin muutamat takarit.


Käyntien jälkeen tehtiin laukassa vielä ympyrällä muutamat kokoamiset kohti piruettilaukkaa ja sen jälkeen parit sulut laukassa ja kevenneltiin pitkällä ohjalla ihan eteen alas, tehden samalla pitkiä ja loivia väistöjä molempiin suuntiin.

Lotto oli tänään tosi mukava, teki hyvin kaikki vaaditut tehtävät. Eritoten vasemmassa laukassa tehtyihin pitkiin avoihin olin tosi tyytyväinen. Peilistä katsottuna Lotto alkoi tosi hyvin tuoda jo sisätakajalkaa pitkälle rungon alle, mikä oli tässä se ideakin - mission accomplished siis!




Ratsastuksen jälkeen lähdin pitämään päivän ratsastustunnit. Nyt puoli 11 maissa illalla pääsin siis kotiin ja kotona odotti vielä se viimeinen ja ehkä ihanin ilonaihe tälle päivälle;
Loton uudet mittatilaus-teetetyt otsapannat olivat tulleet!! Rakastuin niihin aivan täysin!!

Huomenna pääsen esittelemään näitä lisää, kun laitan ne suitsiin paikalleen!
Lyhyesti kuitenkin, kultainen timantti-panta tulee ns. "normisuitsiin" eli kotitreeniin. Punainen v-otsapanta tulee kankisuitsiin (mulla on kisatakissa punaiset kaulukset, joten tää panta sopii tosi hyvin kisoissa)
Ja alin ketjuotsapanta oli ylimääräinen "lahja" tekijältä, kun maksoin vahingossa pari euroa liikaa. ;)

Onko teille tapahtunut jotain tosi kivaa lähiaikoina, joka saa hyvälle mielelle? :)


6 kommenttia:

  1. Joo! Se että pietit meille kivan tunnin ja sain mennä huipulla ponskilla :D + oli hyvä keli ja töissä iloisia asiakkaita ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäsit! Saara on kyllä ihan huippu!
      Ihana, että sullakin oli kiva päivä!!! :)

      Poista
  2. Ihanan positiivinen postaus :)

    Itse oon ollut onnellinen yksinkertaisesti vaan tosta ihanasta kelistä - on ihanaa vaan olla ulkona kun rupee näyttämään ja tuntumaan kesältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :)
      No sanoppa muuta, aivan ihanaa kun kesä vihdoin tulee! :)

      Poista
  3. Mahdoitko olla Rollon Mäkkärissä perjantai-iltana? Luulen et bongasin sut sieltä, mutta tajusin sen vasta ko olin ryysimässä ovesta ulos. Olis vaan pitänyt tulla moikkaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin, siskojen kanssa syömässä tallipäivän päätteeksi. :)
      Olisit vain tullut moikkaamaan! :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset