12. huhtikuuta 2014

Huomenna Tornioon!

Hui, että nyt alkaa pikkuhiljaa jännittää. Kohta se on - kisakauden avaus huomenna!
Postauksen kuvat torstailta

Keskiviikkoisen Lindan valmennuksen jälkeen varasin vielä torstaille valmennuksen. Käytiin läpi molemmat radat kertaalleen ja meni tuplaten paremmin, kuin keskiviikkona - ei keskiviikkokaan mikään huono ollut, aika hyvin siis parannettiin vielä entisestään!
Lotto oli torstaina ihan huikean hieno, ja teki todella hyvällä työmoraalilla mun kanssa töitä, en voinut olla tyytyväisempi!

Vastalaukkaa
Hyvillä mielillä jätettiin sitten kisatreenaamiset siltä erää ja jatkettiin nyt eilen ja tänään kevyemmällä työskentelyllä kohti kisoja. Eilen ja tänään ratsastin Loton nivelillä, samalla kaavalla molempina päivinä, eli käynnissä ja ravissa pitkiä diagonaaleja väistöjä ja sulkuja, sekä laukassa pitkillä sivuilla avotaivutusta. Pidin muodon aika avoimena, eli pyrin  ratsastamaan kisamuodon vastapainoksi sen mahdollisimman pyöreäksi eteen alas jokaisessa askellajissa.

Ollaan siis jumpattu tehokkaasti, mutta kevyesti ja pidetty treenit suht lyhyinä ns. palauttelevina päivinä ennen kisaradalle loikkaamista. Torstain jälkeen en ole ratsastanut kilpailuissa olevia ratoja pätkääkään - en halua Loton ennakoivan radalla, kun selvästi se jo muistaa tiettyjä kohtia radoista.


Avotaivutusta lopettelemassa torstain valkussa
Loppuraveja
Lotto päätti juuri viime hetkillä, aiheuttaa minulle ylimääräisiä sydämen tykytyksiä tiputtamalla, juuri päivää ennen kisoja takasestaan kengän! Argh!
Olin jo miltei epätoivoinen - soitin viidelle eri kengittäjälle, eikä kukaan viikonloppua vasten päässyt enää kengittämään..(Muutama alueemme kengittäjä Ranua-Kittilä suunnilta) Onneksi juuri ja juuri ennen paniikkia, sain kiinni erittäin ystävällisen kengittäjän, joka tuli pelastamaan minut hädästä ja saatiin kenkä takaisin jalkaan. Huh!
Edellisestä kengityksestä ehti kulua kuutisen viikkoa, ja päätettiin samalla sitten kengittää koko heppa ympäri. Lotolta otettiin kärkihokitkin pois, kun on jo maa sulan puolella.
Uusin töppösin siis huomenna koitoksiin!



Pitäkää peukkuja, että tää meidän tämän viikon hyvä vire säilyy yllä myös huomenna!
Toivon etten kämmää - ainakaan kovin pahasti. ;)

Ihan hyvät lähtöpaikat, ainoa toive mulla oli "kumpa en starttaisi ensimmäisenä" :D

7 kommenttia:

  1. Tosi paljon tsemppiä teille kisoihin, täällä peukut pystyssä! :)

    VastaaPoista
  2. Hopusti postausta, miten meni?! :D
    (mulla on nyt uusi luuri, pääsen tälläkin kommentoimaan :D)

    -Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Hyvin meni!
      Kirjoitan huomenna, nyt oon ihan poikki pitkästä päivästä! :)

      Poista
    2. Hyvähyvä hienoa onnea!! ^^
      Jään innolla ja mielenkiinnolla odottelemaan postausta :P

      -Nea

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset