7. maaliskuuta 2013

Hassu Lori

Pitikin mennä kehumaan eilen, kuinka hienosti meidän hevoset käyttäytyvät tuolla asutusten keskellä. Lori oli alusta asti, kuin räjähtävä atomipommi. Säikkyi kaikkea, sipsutteli, hyppi pystyyn ja muutenkin venkoili ja sinkoili.
n. 40min jälkeen kuitenkin rauhoittui ja oli oikein rento ja mukava.
Jonkun ajan päästä kuitenkin lähettyviltä meni tosi monta paloautoa ja ambulanssia. Äänet kuului tosi voimakkaasti ja koveni koko ajan - molemmat hepat alkoivat vähän poukkoilla sen takia. Tän jälkeen lähdettiin kotiinpäin kävelemään ja Lori jatkoi kotiin asti tätä pelleilyä. Ei nuo pelleilyt onneksi mua kauheasti hetkauttanut. Huvitti vaan enemmän ja enemmän mitä lähemmäs tallia päästiin. Hassu heppa, miten sillä voi olla valmennusten jälkeen vielä noinkin paljon energiaa.
Fiia osoitti todellisen luonteensa kyllä tänään ja oli itse rauhallisuus, vaikka Lori koko ajan sekoili vieressä.

Anne otti muutamia videopätkiä tältä päivältä Fiian selästä, toivottavasti te lukijat ette kuole tylsyyteen! Lori näyttää videolla ihan ponilta, kun video on kuvattu niin korkealta. :)
Anne kuvas sopivasti juuri sillä hetkellä, kun Lori päätti käyttäytyä. Harmi, kun ei saatu niitä hyppelyitä videolle. Olis ollut niin hauska nähdä miltä se touhu oikein näytti, hehe!


 Huomasin tuossa, että mulla onkin jo jopa 22 lukijaa, onpa kiva ,että jotkut edes jaksavat lukea näitä mun enemmän ja vähemmän järkeviä sepostuksia. :)

Toivepostauksia otetaan vastaan, rohkeasti vain ehdottamaan!


2 kommenttia:

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset