13. maaliskuuta 2013

Wilssoni

Lori saikin pitemmät vapaat, kuin alunperin olin ajatellut. Eli maanantain ja tiistain Lori vietti tarhaillen.
Tiistaina menin suoraa töistä Tiinan avuksi mäntyvaaraan hoitamaan Tiinan hevosta Wiliä. Oikealta nimeltään Arctic Wildchild - aivan ihana nimi! Wili alias Wilsson on syntynyt vuonna 2009 ja on tässä ratsuhommassa vielä ihan eskarilainen. Wili on siis Tiinan entisen hevosen ensimmäinen varsa ja Tiina on ollut Wilin kanssa tekemisissä sen syntymästä asti. Hoidettiin siis Wiliä yhdessä ja menin sitten Tiinan mukaan, kun Tiina juoksutti ensin ja ratsasti lopuksi vähän. Parempi, että aina välillä on joku mukana, varsinkin, kun Wilillä on ratsastettu niin vähän aikaa. Ei olisi kovin mukavaa, jos jotain sattuisi mm. tippuisi ja hevonen pääsisi irti ,kun matkaa kentältä tallille on kuitenkin n. 15min kävellen. Wili siis asustaa tällä hetkellä ravitallissa. Syksyllä Tiinan oli tarkoitus muuttaa Wilin kanssa samalle tallille, kuin missä me ollaan Lorin kanssa. Mukavaa!
Tehtiin samalla Tiinan kanssa Lorin liikutus-suunnitelmaa huhtikuun loppuun asti. Paljon puomeja ja esteitä siis luvassa. Jospa puomien ja esteiden avulla saataisiin Lorin askeleisiin vielä vähän lisää ilmaa alle.
Wilssoni oli niin hieno nuori mies! On se niin kiltti ja rauhallinen estehevosen alku. Wilistä tulee tulevaisuudessa varmasti todella hieno. :)

Tosi ärsyttävää kuvata tuolla mun vanhalla digikameralla, kun se on niin hidas ottamaan kuvia verrattuna järkkäriin. Toivottavasti  rakkaan Nikonin korjauksessa ei mene ikuisuutta, haluan sen jo takaisin.. nyyh.

"Voidaanko jo mennä?"



Se on niin söpö!


Tänään sit juoksutin Lorin pessoalla n.20min. Kuvittelin ensin, että kahden vapaapäivän jälkeen Lori hyppisi seinille, mutta se olikin aivan oma itsensä. Ravissa oli todella rauhallinen ja rento, laukassa villiintyi jopa pukittelemaankin vähän. Lopuksi päästin sen vielä irrottelemaan irti maneesiin. Muutaman kierroksen se jaksoi paahtaa täysillä laukkaa ympäri maneesia, mutta sitten tyytyi ravaamaan ja tosi hienoa ravia sieltä tulikin pätkittäin! Käytiin vielä loppukävelyt tallin maastoissa tutkailemassa.




 Huomenna onkin sitten luvassa paljon avoa ja puomeja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset