31. maaliskuuta 2013

Kotona

Huhhuh, nyt on reissu tehty. Kilometrejä tuli istuttua autossa ainakin sen 3500km. Hui että.
Ollaan me kyllä hulluja, yhden hevosen takia noin pitkä matka, mutta kerranhan sitä eletään?
Oli kyllä tosi mukava reissu, vaikka väsyttikin paljon, kiitos Tiina ja Saana. <3

Eipä ollut onneksi turha reissu, hevonen jota kokeilin, oli todella mukava, vaikkakin oli täysin erilainen, kuin mitä Lori oli. Tämä oli todella kevyt ja energinen olematta silti liian kuuma. Lorihan oli ajoittain aika raskas ratsastettava, joten oli niin outoa ratsastaa noin kevyellä hevosella.
Tykkäsimme Tiinan kanssa molemmat tästä nuoresta herrasta erittäin paljon, potentiaalia löytyy vaikka kuinka pitkälle.

Enempää en uskalla hehkuttaa, katsotaan miten käy.
Olen todella väsynyt reissun jäljiltä, joten tällaiset pienet väliaikatiedot saavat riittää tältä päivältä. Infoan teille lukijoille sitten lisää, kun tiedän itsekin enemmän asioista.

Jännityksessä siis seuraavaan postaukseen asti! :)

6 kommenttia:

  1. No onko sun uus tykki? ;) kerro kerro.. Vai onko mietinnässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran voin paljastaa, että mietinnässä on. Pitää muutamat asiat hoitaa ensin, ennenkuin uskallan paljastaa enempää. :)

      Poista
  2. kyllä se oikea vielä varmasti löytyy! jos se ei ole tuo, niin joku muu, mutta varmasti löydän vielä itsellesi täydellisen hevosen!(: tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Siis tää ei oo todellista! En ole viikkoon käynyt kurkkimassa blogiasi ja mitä ihmettä onkaan viikon aikana tapahtunut?!?! En meinannut uskoa aluksi, parillipäiväkin kun on nyt...

    Kamala juttu, katoin tuon tapaturmavideonkin. Siis ihan mieletöntä. Tosta vaan, naps...
    Itselläni on kaveri, jonka todella hieno kouluhevonen jouduttiin lopettamaan syksyllä, koska sen jalka vain meni poikki tarhassa. Mitä vaan voi näitten eläinten kanssa sattua, mutta ei vaan ikinä uskoisi että niin käy omalle kohdalle. Ne on ikäänkuin "legendoja"

    Otan osaa, mutta pakko myös sanoa, että nostan hattua, sillä oot näköjään kuitenkin pysynyt jaloillas ja uutta hevosta olet jo tavoitteittesi mukana etsimässä. Hieno suoritus! Toivottavasti löytyy joku todella ihana ja hieno peli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, ei sitä itsekään voi käsittää, miten pienessä hetkessä koko maailma muuttuu... Itsekin oon aika ajatellut, että en koskaan halua sen tapahtuvan omalle kohdalleni mutta kappas vain... Mulla sekoaa pää, jos jään vaan kotiin makaamaan ilman uutta hevosta. Uuden hevosen kanssa pystyn taas jatkamaan eteenpäin niin tavoitteellisesti, kuin henkisestikin.

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset