1. maaliskuuta 2013

Mörköjä päädyssä

Lori tuntui tänään heti alkuun jo jotenkin väsyneeltä ja ei keskittynyt ollenkaan. Pääty kiinnosti taas niin paljon, ettei voitu tehdä mitään ilman ,että Lori kyyläsi ja tuijotteli päätyä. Tuo iänikuinen pääty, vei kyllä Lorin keskittymisen tänään ihan täysin. 
Alkuun tehtiin pohkeenväistöjä, ei ne kyllä nyt luonnistuneet ollenkaan tänään. Yritin hetken niitä tehdä, mutta ei Lori ollut oikein mukana hommassa. Päätin sit luovuttaa ja tehdä jotain aivan muuta. Ravailtiin hetki ihan vaan tekemättä mitään.
Lori oli kyllä kiva ja reipas, mut aika poissaoleva. Laukassa tehtiin, tai ainaki yritettiin taas tehdä niitä laukanvaihtoja. Ei nekään onnistunu yhtään. Muutaman kerran saatiin vaihdettua laukka "puhtaasti" ison pukin kautta. Huoh.
Unohdettiin sitten kokonaan nää väistöt ja vaihdot ja tehtiinki sit vastalaukkaa. Mentiin loivaa kiemuraa ja kolmikaarista. Nämä sujui tosi kivasti ja reippaasti, vaikka heppa tuntukin olevan ihan unten mailla.
Suosiolla päästin sit Annen lopuksi tekeen loppuverkat Lorin selästä.
Lori liikkui Annen alla tosi kivasti ja rauhallisesti. Joskin näytti juurikin siltä, että heppa ei ole tässä maailmassa. Se yli-aktiivinen, koko ajan menossa oleva pieni heppanen oli kyllä jäänyt karsinaan ja maneesissa oli tänään joku vanha tuntipolle. Haha!
Uskonpa, että tuo päädyn jatkuva kyyläys ja poissaolevaisuus meinaa ihan vaan sitä, että nyt olis tauon paikka. Ajattelinkin huomenna ihan vaan "humputella" Lorin kanssa ilman satulaa ja ylihuomenna Lori saakin sitten levätä. Maanantainakin pidetään aika matalaa profiilia, jotta Lori jaksaa tiistain ja keskiviikon painaa täysillä Emilia Kaikkosen valmennuksessa. En malta odottaa!

Mulle tuli muuten tänään yksi "ärsyke" lisää. Eli siis Annen heppa Fiia, potkasi vahingossa mun kameralaukkua ja mun pettämättömällä tuurillani ihana kamerani meni rikki.. Ei se siis ihan säpäleinä ole, herjaa vain jotain virhettä laukaisijassa ja näytössä on sellainen sisäinen "vamma" joka sit esiintyy tällaisena hassuna viivana keskellä näyttöä... Ei se auta ,kuin maanantaina kiikuttaa kamera Giganttiin. Onneksi otin sen "pöljän pojan-vakuutuksen" silloin, kun ostin tän kameran. Eli vakuutus onneksi korvaa jos rungossa + objektiivissa on jotain vikaa.
Noniin. Tällaista tällä erää.. Toivottavasti huomenna olis sit taas parempi päivä..

Fiia ja Lori


Meidän ekat yhteiset kansalliset viime kesänä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset