15. toukokuuta 2013

Rento päivä

Menin aamulla jo tallille ennen töitä, Anne tuli mun kans yhtä aikaa.
Laitettiin hevoset rauhassa valmiiksi ja lähdettiin rennolle kävelylle aluksi tallin maastoihin Lotolla ja Fiialla.
Lotto oli oikein kiva ja rauhallinen, vaikka saikin säikkyilykohtauksia aina heinäladon ohi käveltäessä. Lotto siis tekee x-hyppyjä ja sätkyjä aina, jos joku vähänkään vilahtaa tallin sisällä ja sen vilahduksen näkee heinäladon avoimista ovista. :D

"Iihana aurinko" (kuva ei ole tältä päivältä)

Käytiin ehkä n. 20min alkuun kävelemässä maastoissa ja sen jälkeen mentiin maneesiin.
Maneesi oli täynnä ikkunoista heijastuvia  isoja "valoviiruja" ja Lotto hyppelehti niiden yli jokaisessa askellajissa, ihankuin ne olisivat olleet puomeja. Tulipa tehtyä puomitreenit sit samalla. Haha!
Lotto vaikutti ehkä ihan vähän väsyneeltä tänään, joten mentiin rennosti eteen alas ja kävin vain nopsasti kaikki askellajit läpi sekä tehtiin muutamat laukannostot ravista ja laukasta molempiin suuntiin ja vähän avoja ravissa pitkillä sivuilla. Heppa oli tosi rento ja pehmeä edestä.
Käytiin vielä loppukävelytkin maastossa n. 20min ja kyllä hepat nautti, kun sai ihan nakuina kävellä lempeässä kevät tuulessa. On ne niin ihania!

Mun pieni "esteponi" ;)

Kokeilin muuten tänään Lotolle sitä mun estepenkkiä, ja se istui aivan hyvin! Ehkä iiiihan vähän se oli liian leveä, mut karvaromaani paikkasi tämän ongelman oikein hyvin. Ratsastaessa ei heijannut eikä kohoillut mihinkään suuntaan ja heppakin oli oikein tyytyväinen, eli eiköhän tuota voi silloin tällöin sillä pitää. Varmasti tulee istumaan sit, kun saa heppakin lisää lihasta. :)

Huomenna Veera tuleekin kuvaamaan meitä taas, joten videota sit varmaan luvassa seuraavassa postauksessa jälleen!

Meillä olisi Loton kanssa ensimmäiset koulukilpailut 25.5. täällä Rovaniemellä, Mäntyvaarassa, mut pitää katsoa, tuleeko kisat toteutumaan. Nimittäin tuomari puuttuu ja talkoilijoita tarvittaisiin lisää.
Nyt kaikki Rovaniemeläiset lukijani, ilmoittautukaahan talkoilemaan niin saadaan kisat pystyyn! :)


Lottoa jännitti seisoskella vesihaudan vieressä maanantaina :)


2 kommenttia:

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset