1. toukokuuta 2013

Estehevosten ratsastusta ja harkkakisat

Tänään siis katsoin ja kuvasin Tiinaa ,kun se ratsasti puomeja Wilssonilla.
Putsasin bokseja ajan kuluksi ja sit ratsastin Päivin 5-vuotiaalla "Puhvelilla" maneesissa. Ratsastelin kevyesti perusjuttuja ja kävin läpi kaikki askellajit. Eilinen valmennus oli aika rankka, joten tänään oli palautteleva päivä ennen huomista vapaapäivää. Puhveli oli tosi kiva ja nöyrä ratsastettava.
Puhvelin jälkeen juoksutin "Kärpän" pessoalla.

Vartin yli neljä lähdettiin Tresorin ja Eldoradon kanssa viereiselle tallille ratatreeneihin. Tai ainakin me luultiin, et ne oli ratatreenit, mutta paikan päällä selvisi, että ne olivatkin harjoitusestekilpailut.
No, tulipa hypättyä sit harkkakisoissakin. :D
Minä menin siis Tresorilla ja Tiina Elmolla. Mentiin molemmat 80cm, päästiin kummatkin puhtaasti maaliin, jee. Olipa hauskaa, viimeksi olen kunnolla hypännyt rataa ehkä vuosi sitten.
Kyllä se koulutuupparikin kykenee vaikka mihin, kunhan tarpeeksi haluaa. :D

Huomenna olisi ehkä lisää estehyppelyä, Tiinan käsi on aika kipeä (Wilin pompatessa köyryloikkia, se vääntyi jotenkin) joten jos Tiina ei voi ratsastaa huomenna, ratsastan Elmon, Tresorin, Wilin ja vielä Päivin hepan Kärpän. Eli ohjelmaa on luvassa siis.

Kirjoitan ipadilla tekstiä nyt, joten videoiden laitto ei onnistu. Pukkaan varmaan kaikki videot tänne sit, kun pääsen kotiin eli perjantaina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset