28. toukokuuta 2013

Minilomalla

Lotto sai kisapäivän jälkeen sunnuntaina juosta liinassa ilman mitään sivuohjia, oli se yllättävän virkeä. Nyt maanantain, tiistain ja keskiviikon se saa olla "lomalla", kun se on kuitenkin lyhyessä ajassa tehnyt aika paljon töitä ja nuorelle on hyvä antaa välillä hengähdystaukoa treenistä muutenkin. Anne on hoitanut Loton eilen ja tänään kävin harjailemassa ja touhuamassa sen kanssa töiden jälkeen. Huomenna mulla on tosi kiire päivä, joten Anne hoitaa huomennakin Loton ja jos se ehtii, niin se käy vähän kävelemässä maastossa.

Aika rentoa on siis ollut ja torstaina palataan taas töiden pariin juoksutuksen kautta. Perjantaina on tarkoitus ratsastaa ihan kevyesti ja kokeilla uutta kuolainta, lauantaina läpiratsastus ja sit sunnuntaina Lotto pääsee ensimmäistä kertaa hyppäämään täällä kotona, Tiina kuskina. ;)
Mulla on jotenkin sellainen kutina, että Lotto yllättää varmaan meidät kaikki sunnuntaina järkevyydellään. En usko, että hyppäämisessä on sen kanssa mitään ongelmaa. On se hypännyt kuitenkin edellisessä kodissaan vesimatotkin kyselemässä. Hauskaa! :)

Nyt olen saanut hankittua Lotolle SRL:n kilpailunumeron.
Alan rekisteröimään sen vasta syksyllä kun on aikaa, eikä kiire kisoihin. Rekisteröimisessä ja tunnistamisessa kuitenkin menee jonkin aikaa, että voi sitten osallistua kilpailuihin.
Täällä meilläpäin tunnistajalla on kadonnut monen kilpahevosten passit tunnistamisen jälkeen(??), eikä niitä löydy edes hippoksesta joten ajattelin, että helpommalla ja varmemmalla pääsen, kun maksan vain sen kilpailunumeron. Olisi kyllä aika kauheaa, jos oma passi hukkuisi teille tietämättömille. Siinä menisi kilpailukausi aivan plörinäksi, kun ilman passia ei pääse osallistumaan kilpailuihin. Ei auttaisi itku markkinoilla.

Mutta nyt olis kaikki kunnossa ainakin kesän kilpailuita ajatellen. Ei muutakuin ahkerasti treeniä lisää, niin sit on kiva kilpailla!


Onko lukijoilla toivepostausideoita? Mistä tahtoisitte minun kirjoittavan?




8 kommenttia:

  1. Ratsastushistoria? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin yrittää sitä vääntää, mutta se on niin sekava ja en muista vuosia kunnolla, joten se saattaa aiheuttaa liikaa päänvaivaa. ;)

      Poista
  2. Eihän kenenkään muun pitäny ratsastaa Lotolla? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se olikin sellainen mun tyhmä juttu. Kyllä hevosen pitää pystyä kuskaamaan muitakin, kuin minua. Ja Tiina on auttanut mua ennenkin, niin ajattelin nyt ,et Tiinasta ei ole mitään haittaakaan. Päinvastoin. :)

      Poista
  3. Onpas kumma tuo passien katoamisjuttu... Kyllähän te ehditte vielä kisakentillä loistamaan! :)

    VastaaPoista
  4. Joku joskus ehdotti postausta sinusta ja Annesta? Miten ois?

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset