9. toukokuuta 2013

Uusi ulkoasu

Veera oli ihana ja teki mun kans tänään mulle uuden bannerin ja muokattiin vähän blogin ulkoasuakin. Minä siis istuin ja suunnittelin vieressä, Veera toteutti. Oltiin molemmat kyllä tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Huomenna jatketaan sit vähän vielä tuon ulkoasun kanssa.
Veeran blogiin pääset tästä!

Tänään ratsastelin Lotolla ulkokentällä, mentiin taas ihan perusjuttuja ja juoksutin sitä ensin ennen ratsastusta. Oli pojalla ainakin virtaa, veteli hillittömiä pukkeja liinan päässä.
Ratsastaessa Lotto oli tosi rauhallinen ja kiva, vaikka oli vieläkin vähän kiinni vasemmassa ohjassa, en tiedä miksi. Huomenna laitan gramaanit sille päähän, jos saisin sen paremmin ratsastettua läpi.

Veera otti tänään sen kameralla kuvia meistä yhteensä 500 kuvaa, heh!
Tässä mun mielestä parhaimmat otokset:



















Lukijat: Mitäs mieltä olette uudesta "kesäilmeestä" blogissa? :)
Blogin nimi siis saa olla ennallaan, muistona Lorista. <3

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja ihana blogi :) liityin lukijaks

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva uusi ulkoasu :) Semmosen toiveen voisin pistää, että kuvia vois laittaa isommassa koossa aina postauksiin, nyt joutuu klikkailemaan auki jos haluaa nähdä kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, se onkin seuraava asia, mihin paneudun huomenna, nimittäin laitoin alunperin tähän postaukseen kuvat suuriksi, mutta kuvat menee yli tuosta sivureunasta.. eli pitää leventää tätä kirjoitusaluetta :)

      Poista
  3. Herregud se on iso hevonen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se nyt mikään iso oo 165cm, oikein soppeli :)

      Poista
  4. voiskohan tuo että se on vasemmas ohjas kiinni, nii olla siitä kii, et jos sitä on ratsastanu joku siellä mistä sen ostit, nii et se ratsastaja on ollu aina vähä vino vasemmalle? Mulla on ylläpitoheppa, niin se on oikealle aina kova, ja kiinni siinä ohjassa, niin hepan omistaja sanoi että se on siitä kiinni kun hän on ratsastanu sitä sillon ennenkun otin sen ylläpitoon, aina oikealle vinossa ja sen oikea käsi oli passiivinen, niin saattaa johtua siitä. Tosin me ollaan päästy siitä jo ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tiedä kyllä,sitä ei tiedä, mutta kyllä tuokin asia varmasti korjaantuu viikon aikana :) kaikki hevosethan on vähän toispuoleisia ja se saattaa näkyä myös tuolla tavalla, pitää nyt tehdä tasapuolisesti treeniä, että mahdollisesti se heikompi puolikin vahvistuu, kiitos kommentista :)

      Poista
  5. Tää uusi ulkoasu on ihana pirteä ja tosi kesäisen oloinen. Vaikka Lotto onkin vaan sen 165cm on se aika ison näköinen, johtuuko siitä että sie näytät pieneltä tuolla kyydissä.

    Mukavan näköistä menoa on kyllä ja kyllähän sen ohjassa kiinni olemisen saa onneks ajallaan pois. Johtuukohan se ohjassa kiinni oleminen siitä, että Lotto on nuori ja hakee tukea ohjasta? Veikkaus vain. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, se näyttää kyllä kuvissa isolta, veikkaan, että kuvat vähän vääristää,kun kuvat otettu kauempaa lyhyellä putkella? Lotto ei ole ainakaan vielä tukeutunut nuoruuttaan ohjaan, eli en usko et se siitä on :) mut hyvä pointti kuitenkin :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset