2. elokuuta 2013

Uusi "ystävä"

Maanantai illalla lähdettiin siis isän kanssa ensin Rovaniemeltä viemään isän myymä moottoripyörä Hyrynsalmelle. Moottoripyörän ostaja omistaa Hyrynsalmella ison leirintäalueen, joten saatiin jäädä sinne sitten yöksi.
Kuskattiin tuo isän moottoripyörä sellaisella autotrailerilla.



Tiistaina matka jatkui Hyrynsalmelta kohti Kajaania. (Autotraileri tiiviisti perässä yhä ilman siis moottoripyörää) Kajaanissa tutkittiin kaikki mahdolliset ja varteenotettavat autovaihtoehdot ja kierrettiin Kajaanista kaikki autoliikkeetkin ihan tuloksetta.
Mulla oli ihan hyvä olo, mitä nyt alkoi heikottaa ja pyörryttää jos pitkiä matkoja käveltiin, mut olo parani sitten, kun pääsin takaisin autoon istumaan ja otin särkylääkkeitä tiuhaan tahtiin.

Tiistai illalla ajettiin Ouluun Kajaanista ja jäätiin yöksi Värminkoski Camping nimiselle leirintäalueelle ja otettiin sieltä vuokramökki.

Naurettiin tälle mökille, kun näyttää ihan leikkimökiltä :)
Keskiviikkona kierrettiin Oulu akseli ihan kokonaan ympäri, oltiin aivan tuhoon tuomittuja jo, kun kolme päivää etsitty autoa, eikä mitään löydy. Tai sitten jos löytyy niin kaikki oli bensoja, ja nimenomaan etsittiin diesel autoa, kun minäkin pitkää matkaa ajan joka päivä.
Etsittiin siis autoa koko päivä ja illalla käytiin ihan huvikseen katsomassa autoja Wetterillä ja Weholla. Molemmista liikkeistä löytyi hyvät autot ja punnittiin aika kauan aikaa niiden kahden välillä, kunnes päätettiin sitten mennä Wetterille ja kirjoittaa autosta kauppakirjat.

Saatiin auton hintaan vetokoukun asennus, joten jäätiin vielä yhdeksi yöksi Ouluun, koska auto pääsi pajalle vasta torstai aamuna.
Oltiin yötä Nallikarin leirintäalueella. Itse leirintäalue oli tosi hieno, ja kahvila oli tosi hulppea, mut sit ne pienemmät mökit oli jotain aivan järkyttävää. Ihan hirveän rumia. :D

Olisiko röttelö parempi? :)
Torstaina nukuttiin tosi pitkään ja päivällä klo 12 saatiin sitten aamupalapöytään soitto, et auto olis nyt valmis. Lähdettiin sitten ajamaan Wetterille, ja ajettiin auto traileriin ja lähdettiin kotia kohti.

Kyydissä! ps. Ei se oikeasti noin pieni ole, kuvakulma vääristää. ;)

Tervetuloa ZeiZei!
(Me Minnan kanssa keksitään aina meidän autoille nimet?! :D)
Kaikenkaikkiaan meillä oli Isän kanssa kyllä kiva reissu. Nyt on selkä tosi kipeä paljosta istumisesta ja huimauskohtaukset ja päänsäryt jatkuvat yhä, niitä esiintyi siis matkan aikanakin aika roimasti..
Muuten on kuitenkin ihan hyvä olo ja ei auta, kuin odotella niitä Neurologin  tuloksia päänkuvista, että onko siellä mitään hälyttävää.

Kävin eilen illalla katsomassa vielä Lottoa ja Lotto oli ollut Minskun mielestä tosi kiva viime päivät, Minsku siis ratsasti Lotolla tiistain, keskiviikkon ja torstain.
Meitä oli tallilla koko perhe, eli kaikki me neljä siskoa (Minna, Johanna, Minä, Anne), Johannan kolme lasta ,Annen poika, Annen poikaystävä ja meidän oma äiti.
Oli tosi mukavaa olla koko perheen kesken yhdessä tallilla, saatiin pakotettua äitikin ratsastamaan todella pitkän tauon jälkeen. Haha!
Johanna kävi ihan ensimmäistä kertaa Loton selässä, vähän ravaili ja laukkaili ja Johanna ratsasti kyllä hyvin!
Itse ratsastin Johannan kanssa samaan aikaan täällä blogissa ennenkin vierailleella Masilla.
Masin omistaja on reissussa ja pyysi minua ratsastamaan torstaina ja perjantaina. :)

Tänään ratsastan varmaankin Loton ihan kevyesti, ja myös Masin.
Lauantaina ja Sunnuntaina onkin sitten taas Minttu Pulliaisen valmennukset! Huippua!
Toivottavasti kykenen ratsastamaan aktiivisesti koko tunnin ajan. :)

3 kommenttia:

  1. Tosi epäkohteliasta ja epäaikuismaista sanoa noita mökkejä slummimökeiksi. Jotkut ihmiset elää paljon huonoimmissa olosuhteissa! Tuntuu tosi oudolta, koska oon pitäny sua tunnollisena ihmisenä joka välittää vähimpiosaisistakin. Kuva muuttui kyllä kokonaan......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani jos tuo kuvatekstini pahoitti mielesi. En tietystikään tarkoittanut alentaa sillä vähäosaisempia, ja kyllä olen tunnollinen ihminen ja välitän kaikista ihmisistä samanarvoisesti, oli sitten kyse rikkaista tai köyhistä.
      Kaikkea ei kannata ottaa henk. kohtaisesti, eikä pelkästään sen perusteella voi arvostella ketään ihmisenä.
      Harmi, että mielikuvasi minusta muuttui tämän vähäpätöisen asian vuoksi.

      Poista
  2. Kun on kyse Sannasta niin ei ihan heti kannata moisen letkautuksen vuoksi muttaa käsitystä jonka on luonut kutakuinkin juuri niin kuin todellisuus on. Itse rämmitään loputtomassa suossa että riittääkö rahat vai eikö riitä ja itse elää paljon huonommin kuin hevonen. Ja että ylipäätään se hevonen saadaan ylläpidettyä.
    Se että tuo kyseinen mökki on ihan hirveä ulkonäöltään, ei tarkoita yhtään mitään sillä saralla että tässä olisi mistään luokkaeroista kyse.

    Sanna on ihminen joka selviää elämän koetuksista kerta toisensa jälkeen sinnillä ja sarkastisella huumorilla, säälimättä edes itseään.

    Olenko ihan väärässä?

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset