8. lokakuuta 2013

Hyviä uutisia

Käytettiin Lotto tänään Anteron käsittelyssä Oulussa.
Kaikki meni tosi hyvin, ei ollut hevosessa juurikaan moitittavaa. Upeaa!
Oon niin manaillut vaikka mitä, että tää oli tosi hyvä uutinen tähän saumaan.

Vasen lapa oli ihan pikkusen kireä, mutta aukesi heti, otti tosi hyvin vastaan ja siitä mun satulasta (Joka on yhä Tanskassa valmistajalla katsottavana) johtuen oikealla puolella säkää on pari ns. "rasvapatin" näköistä pattia, mitkä on tullut siitä satulasta johtuvasta viasta. Ne pieneni puolella, kun Antero niitä hieroi ja käsitteli. Nuokin pikku "patit" lähtee viikon sisällä, kun kylmää joka ratsastuskerran jälkeen niitä vähän ja nyt, kun satula on vaihdettu, niin sekin tietysti auttaa.
Voi harmi, kun ei tullut hoksattua sitä vikaa satulasta aikaisemmin, mutta eipä se näkynyt päällepäin  - ainahan sitä voi jossitella..

Antero sanoi, että Lotto on tosi hyvin kehittynyt nyt viime käynnistä ja menee koko ajan vaan parempaan suuntaan. Lihasta on tullut lisää, ja hevonen on kaikinpuolin pysynyt tosi hyvässä kunnossa, eikä ollut tullut mitään "vaivoja" siitä, kun se viimeksi käännettiin oikein päin. Ihanaa!
Kaksi päivää nyt vaan kävellään ja perjantaina ihan rennosti kaikki askellajit läpi ja viikonloppuna Minttu Pulliaisen yksityistunnille lauantaina ja sunnuntaina. Otin vain puolen tunnin yksärit, että mennään kevyesti. :)

Ratsastin eilen muuten Loton kevyesti. Taivuteltiin tosi paljon myötä- ja vastataivutuksilla ja avoilla. Ratsastin laukassa loppuun vielä ihan eteen alas ja humputeltiin loppuravit ihan pitkällä ohjalla.Oli kiva, rento ratsastus ennen Anteron käsittelyä. :)

Nyt voidaan siis hyvillä mielin aloittaa taas kunnon treenaaminen, kun saatiin niin hyviä uutisia. Tietysti aloitellaan kevyesti ja rauhassa. 

Hauskaa viikkoa kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Kiva että Anteron käsittelyssä ei löytynyt mitään suurempaa "vikaa" :) vaikka satulassakin on ollut ongelmaa. Ja toi on aina kiva kuulla, et heppa on mennyt eteenpäin ja lihasta tullut lisää. Siinä saa olla ylpeä itsestään ja tietää että on oikein tehnyt ja samalla kaavalla voi jatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi! Niinpä, ihana kun nyt vihdoinkin me päästään taas treenaamaan. :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset