21. lokakuuta 2013

Vapaapäivä- kuvia

Lotto sai sunnuntaina taas hieronnan ja Outi hieroikin Loton oikein kunnolla läpi.
Tällä kertaa Lotossa oli kauttaaltaan hierojalle tekemistä. Kaikki lihakset olivat tehneet ahkerasti töitä ja pientä kireyttä oli oikeastaan joka puolella. Outi sanoikin, että nyt oikein huomaa, miten Lotto on ihan kunnolla alkanut saamaan lihasta, ja rakentaa sitä ahkerasti paraikaa. Lihakset ottivat hieronnan tosi hyvin vastaan, mikä on varsin hyvä merkki.
Lotto ilmeisesti sai nyt oikein kunnolla hyötyä siitä edellisestä Anteron käsittelystä, kun on alkanut käyttää itseään oikein, joka osa-alueelta ja nyt alkanut taas rakentaa lihasta lisää.
Jatkuvastihan se on tosiaan muuttunut, mutta nyt kahden viikon aikana se on muuttunut Outin mielestä aika paljon, joka kertoo vain positiivista ja sitä, että Anteron käsittely on oikeasti tehnyt oikein hyvää.


Nyt, kun lihakset ovat alkaneet tosi nopeasti kasvaa, niin otetaan Outin kanssa Lotolle taas hieronta kerta viikkoon, jotta saadaan kaikki hyöty irti, ja mitään jumeja ei pääse tulemaan tästä lihaksiston kasvupyrähdyksestä johtuen.

Kyllähän ne lihakset siitä kasvaa, kun tekee töitä oikein ja monipuolisesti, riittäviä palautumispäiviä unohtamatta. Eipä Lotto enää näytäkään niin pahasti "kuikelolta" kun on saanut kivasti jo massaa. Lisää vaan lihasta, niin hyvä tulee! :)

Tiimipotretti <3
Lotto sai siis lauantaina tunnin verran kävellä, sunnuntaina vp + hieronta, ja tänään vielä vapaapäivällä tarhaillen. Kävin tallilla hoitamassa tallihommat ja syöttämässä Lotolle lisärit + juottamassa.
Napsin huvikseni tältä päivältä vähän kuvia, joten täältä pesee;








Mun mielestä noista kuvista tuli tosi kivoja ja tarkkoja, mutta jostain syystä blogger tummentaa niitä ihan hirveästi ja saa niistä jotenkin "likaisen" värisiä... Osa kuvista jäi ihan sen takia julkaisematta, kun ne muuttui ihan hirveiksi.. Ärsyttävää..  Onko jollain muullakin ollut vastaanvanlaista ongelmaa?

4 kommenttia:

  1. Mun tietääkseni blogi ei tummenna niitä, vaan Picasa. Kuvathan siis siirtyvät Picasaan kun lataat ne postauksiin. Sulla on Picasassa varmaan joku autoomaatti kontrasti/värinsäätö päällä (mistä oon kuullu et näin voi käydä itsekseen). Picasassa pystyy varmaan ottamaan sen pois päältä niin kuvatkin palautuu normaaleiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Okei.. En oo kyllä tuota tienny.. Aikaisemmin ei ole ollut tätä ongelmaa, tänään vaan kaikki kuvat menee ihan hirveiksi, kun lataan ne postauksiin.. Täytyy alkaa tutkimaan.. Kiitos! :)

      Poista
  2. Mulla on samaongelma VÄLILLÄ, ei tosiaan aina... Tosi outoa! Kiva tietää jos johtuu picasasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Mulla tuli tää ongelma vasta nyt ensimmäisen kerran.. :/ outoa.. Koitin picasastakin katsoa asetuksia , mutta en löytäny mitään outoa.. Hmm.. Noh, toivotaan ettei tää toistuis kovin usein :D

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset