25. lokakuuta 2013

Minnan ottamia kuvia taas!

Minna oli tänään mun mukana tallilla, ja otti taas aivan ihania kuvia!
Lotto oli oikein söpönä kun otettiin kuvia, niin tuli kyllä tosi onnistuneita otoksia! :)

Ratsastin tänään ihan kevyesti, silmälläpitäen Loton huomista vapaapäivää.
Jumpattiin siis vain paljon taivutuksilla, ja siirtymisillä. Lotto oli tosi hyvä ja rento.






Mulla meinaa jo ihan stressi iskeä, kun olen jo alustavasti miettinyt sitä kauheaa kasaa, mikä muodostuu omistani, sekä hevosen tavaroista, jotka lähtevät ensi viikolla Ouluun mukaan. Ihan hirveää! Pitää ottaa omat "ihmis-vaatteet", tallivaatteet, hevosen varusteet, loimet, rehut, kaikki! Huhhuh.. Aion pestä myös ihan kaikki tallivaatteet, mitkä lähtee Ouluun mukaan, ihan sen takia, että mennää eri tallille.
Hommaa on vaikka muille jakaa, mutta eipähän ainakaan tule tylsää! :)

Onkohan teillä lukijoilla jotain toivepostaus ideoita? Ajattelin, että ensi viikolla Oulussa ollessani, mulla olisi varmaan aikaa esimerkiksi kysymyspostauksen tekoon. Mitäs mieltä olette? :)


6 kommenttia:

  1. Mua kiinnostais kovasti tietää millaisia tavotteita sulla on Loton kanssa ensi kaudelle, millasia välietappeja asetat ja myös lähivuosien tavoitteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä olisitko halunnut tästä erillisen postauksen, mutta vastaan nyt tähän. :)
      Mulla on tavoitteena Loton kanssa ensi kaudella kilpailla hyviä ratoja nuorten hevosten kansallisia luokkia. Mahdollisuuksien mukaan myös kilpailla avoimia yms. kansallisia HeB-HeA luokkia. Loton 7v kaudella (jos kaikki menee niinkuin suunnitelmissa) niin olisi ihana päästä starttaamaan Vaativaa B:tä ja siitä sitten pikkuhiljaa korkeampiin luokkiin ihan sen mukaan, miten hevonen kehittyy ja tietysti itsekin. En ole sen enempää uskaltanut vielä suunnitella, kun edellisenkin hevosen kanssa kävi miten kävi, niin olen ollut vähän skeptinen tuon tulevaisuuden kanssa.. Mutta katsotaan miten Lotto kehittyy, potentiaalia siinä ainakin on. :) Halua olisi myös ehkä kilpailla nuorten hevosten esteluokkiakin ehkä ensi kaudella, Lotto kun on niin haka tuossa hyppäämisessä! :)

      Poista
  2. Onko sulla uusi hevonen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööh.. Sama Lotto tuo kyllä on, ollut omistuksessani kohta puoli vuotta. :) Jos olet lukenut blogia Lorin ajoilta viimeksi, niin Lori lähti taivaaseen 7kk sitten..

      Poista
  3. Repesin tolle ihmis-vaatteet sanalle :D

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset