6. heinäkuuta 2013

Paaaaljon kuvia!

Anne piti mulle perjantaina vähän tuntia.
Korjattiin mun istuntaa, tehtiin perusjuttuja ja haettiin hevoselle hyvää työskentelymuotoa ja hyvät taivutukset. Harjoiteltiin vielä lopuksi sit laukannostoja käynnistä ja paikaltaan ja Lotto tekee nostot kyllä tosi hyvin, ei mitään ongelmaa. Nostojen jälkeen vastalaukkaa molempiin suuntiin kiemuroita tehden ja isoa keskiympyrää.

Tänään oli ihan vaan "humputtelu" päivä, käytiin kaikki porukalla ilman satulaa maastoissa kävelemässä ja ravailtiin pellolla. Laukattiin vähän kentällä kans ja kävin Loton kanssa myös maastoissa ravailemassa ja pari pätkää laukkaamassa.
Lotto ei hirveän hyvin toimi laukassa ilman satulaa, tää oli siis kolmas kerta sen elämässä, kun sillä mennään ilman satulaa. Laukassa siis jos mun pohje heiluu, tai vahingossa puristaa, niin se on Lotolle heti sen merkki, että pitää mennä lujempaa.
Maastossa jouduin ohjaamaan sen kerran puuta päin, kun katosi hepasta kontrolli kokonaan, eikä se meinannut pysähtyä saatika hidastaa. Onneksi se ymmärsi kuitenkin hidastaa, ennen puun kanssa kohtaamista. Huh.
Pitää ratsastaa useammin ilman satulaa, niin se tottuu siihen, et voi se ihminen siellä selässä joskus vähän heiluakin. Hehe.
Kentällä laukkaaminen kuitenkin sujui ihan hyvin, ilman sen suurempia ongelmia.

Nenna oli ottamassa meistä kuvia, joten tässäpä niitä. :)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Mistä kuvasta sinä pidit eniten? :)



6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia oli kyllä kaikki
    Kuvasta kuusi minulle tuli tosi hyvä olo, ja se on taiteellisenkin näköinen kun ruoho näyttää olevan korkella. Kuva 12 näyttää herkältä, mutta samalla iloisen kesäiseltä ja kuvassa 15 Lotto on aivan järkyttävän suloinen !

    VastaaPoista
  2. 10, 11, 12, 13 ja 15 on musta hienoimpia, vaikka kaikki ihania ovatkin! :)

    VastaaPoista
  3. 1 kun Lotolla on niin ihana ilme ja 4 kun se on siinä kovin työteliään näköisenä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lotto osaa kyllä näyttää ihania ilmeitä. Itsekin tykkään tosi paljon tuosta 4 kuvasta. Kiitos kommentista! :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset