5. toukokuuta 2014

Ihana hevonen ja hyvä mieli

Tänään oli kyllä tosi kiva päivä! Olin tosi hyvällä mielellä koko päivän, fiilis oli ihan katossa. Mitään suurempaa syytä ei ole, mutta ilmeisesti pari päivää pois tallilta oli ihan liikaa. ;)

Lotto on siis saanut nyt olla kaksi päivää vapaalla - sen kyllä huomaa!
Se tuli ihan onnesta soikeana laukalla, hirnuen ja höristen mua vastaan tarhasta sitä hakiessani, selvästi molemmilla on ollut toisiamme ikävä. :)

Lotolla on ollut eilen ilmeisesti tosi hauskaa viettää toista vapaapäiväänsä, kun oli kuulemma vetänyt pukkirallia tarhassa, jonka seurauksena oli sitten hajottanut toisen tarhasuojansa kokonaan - tää on just se syy, miksi sitä ei tarhata ilman suojia, on se niin itsetuhoinen kakara, ettei mitään rajaa! :p

Menin tänään tallille hyvissä ajoin ennen ratsastustuntien pitoa, jotta saan ihan rauhassa ja pitkään vaan puuhastella tuon hevosen kanssa. Lotto oli koko ajan todella huomionkipeä ja sitä piti oikein kovasti paijailla. Tosi virtaisen oloinen se oli myös, joten koin parhaaksi juoksuttaa sen tänään.


Odotin kauheaa pukkishowta ja riekkumista, mutta jo heti alkuun se olikin aivan lungisti ja rennosti. Käytiin kävelemässä ensin pitkät alkukäynnit maastoissa ja pelloilla, ennenkuin mentiin kentälle hölkkäämään. Juoksutin hyvin molempiin suuntiin kaikki askellajit läpi, voi miten ihanan rento ja letkeä Lotto oli. Varsinkin laukkaan olin tänään erittäin tyytyväinen - käytti itseään tosi hyvin, liikkui aivan läpi selän, oikein elastisesti ja venyytti itse eteen alas. Hyvähyvä!



Käytiin loppukäynteinä vielä haahuilemassa metsässä, Loton piti haistella jokainen kivi ja kanto, maistella puiden oksia, mättäitä, vanhoja lehtiä ja löysi se jopa tuoretta vihreääkin parin korren verran. ;) Ihana hassu hevonen!

Suu täynnä lehtiä.. Mahto olla hyvää.... :p
Tässä maistellaan kuivia korsia
"Hmm.. mikäs tää on, voiko sitä syödä?"
Se muuten ihan oikeasti yritti repiä palasen.. :D
...tarpeeksi tarkkaan kun saalistaa, voi löytää aarteen.. 
Ja melassivettä vielä tallissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset