22. toukokuuta 2014

Jälleen hyppäämässä!

Käytiin taas tänään Oikaraisessa hyppäämässä Tiinan tunnilla

Kuvista kiitos Fanni Haapa-aro!
1.
Jatkettiin aikalailla samoilla tehtävillä, kuin viime estetunnillakin. Samat esteet olivat pystyssä edelleen, eikä mitään oltu muutettu.
Toisaalta oli ihan mukavaa, että esteet olivat samassa järjestyksessä, kuin viime kerrallakin - voitiin jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin.

Aloitettiin taas verryttelyhyppynä pari kertaa ristikkoa, sen jälkeen okseria.
Lotto oli alusta asti tosi kuumana, selvästi se oli viime kerrasta nostattanut itselleen itseluottamusta rutkasti lisää - pätkittäin tuntui, että hevonen menisi ne esteet ihan ilman minuakin. :D
Lotto ei tällä kertaa katsonut mitään estettä lainkaan, vaan mentiin jokaisesta oikein rennoin mielin yli. Mulla oli tällä kertaa 100 kertaa varmempi olo siellä selässä, enkä jännittänyt hyppäämistä tänään oikeastaan lainkaan! Nyt pystyin vähän enemmän miettimään omaa istuntaa, ja pitämään itseni paremmin suorana myös esteeltä alastullessa.

2.
3.
Lotto oli tosiaan tänään aika vahvana menossa, mutta ei haitannut sinänsä lainkaan - jouduin itse ihan kunnolla töihin ja pysyin näinollen itse mahdollisimman aktiivisena ja rentona.
Yhden kerran mentiin Loton kanssa esteestä ohitse - tää oli täysin mun syytä, tällä kertaa olin ihan liian rento, enkä jäykkänä kauhusta niinkuin viime kerralla. Lotto siis käytti heti tilaisuuden hyväksi, kun kuski heittää ohjan pois aivan liian aikaisin ennen estettä ja vaan matkustaa kyydissä. Ei voi kyllä moittia hevosta tästä, ennemminkin kuskia. ;)

Hypättiin tänään täysin toisenlaista rataa, kuin viime kerralla. Ensin hypättiin ns. perusrata ja lopuksi erikseen uusinta. Esteet tällä kertaa olivat kuitenkin hieman viime kertaa korkeampia. Perusrata meni mielestäni oikein hyvin, uusinnan sain tyrittyä sen verran lahjakkaasti, että jouduttiin aloittaa se muutaman kerran alusta. Sain siis tehtäväksi ratsastaa tiukemmat tiet uusintaradalla, ja jotenkin onnistuin ensimmäisen esteen jälkeen ratsastaa aina sen pidemmän tien toiselle esteelle, joten jouduttiin ottamaan uudestaan, että sain tehtyä ennalta suunnitellun tien. Jäin itse ykkösesteen jälkeen vaan miettimään jotain aivan muuta, jolloin sitten tiukempi tie toiselle esteelle ei enää onnistunutkaan. Pariin otteeseen tyrittyäni, saatiin kuitenkin kaikki tiukemmat tiet tehtyä ihan niinkuin oli sovittu.  
Ei taida tää aikaratsastus olla ihan mun juttu, ainakaan tällä hetkellä. ;)

4.
Lotto hyppäsi tänään tosi kivasti, vaikka olikin ajoittain tosi vahva. Muutamat paikat esteille osuivat vähän juureen, mutta Tiinan sanoja lainaten se ei haitannut yhtään, kun pääasia oli se, että hevonen ihan oikeasti malttoi odottaa ja kuunnella minua, eikä rynnätä suinpäin sotaan. :)
Oli kyllä taas niin kivaa hypätä!

5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Loton mielestä kolmois-sarjalla voi helposti hypätä myös korkeutta?
12.
13.

Tykkäsitkö? 
Mikä oli lempi kuvasi? :)

Nyt on sitten hyvillä mielillä ilmoittauduttu sunnuntaisiin estekilpailuihin. Hui että, jännittää jo nyt!


4 kommenttia:

  1. Ihana Lotto<3 hyvältä näyttää teidän meno, onnea kisoihin! Jään malttamattomana odottamaan raporttia sunnuntaista. :)

    VastaaPoista
  2. 7. kuva oli mun mielestä kivoin :D

    VastaaPoista
  3. Vaikea sanoa. Kaikki kuvat on kivoja:)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset