4. helmikuuta 2014

Treeniä, treeniä aina vaan

Loton kanssa meillä oli tänään ohjelmassa Lindan valmennus.
Ennen valmennusta huhkittiin tallipoppoon kera talkoillen - lapioitiin maneesin seiniltä hiekat pois, ja sitten maneesi lanattiin. Oli kyllä tosi raskasta, tuo hiekka nimittäin ei ole ihan mitään kevyttä tavaraa, ja varsinkin kun käytiin läpi koko maneesi. Huhh.


Pääsin sitten mukavasti ratsastamaan valmennuksen juuri lanatussa maneesissa ja valmiiksi lämmitelleenä.
Valmennuksessa tehtiin aivan pelkkää jumppausta ylitaivutusten muodossa kaikissa askellajeissa ja läpiratsastusta. Jumpattiin se taas ihan kunnolla läpi vasemmalle, että saatiin oikea kylki venymään. Lotto oli tänään alkuun tosi hanakasti sitä mieltä, ettei sillä kiinnosta tehdä töitä mun kanssa yhtään, mutta lopuksi se oli tosi upea!


Valmennuksen jälkeen otettiin vielä yhteiskuvia Loton kanssa - ihana siskoni Minna oli sopivasti tallilla samaan aikaan. :)

Tallin jälkeen lähdin vielä K-maatalouteen ostamaan Lotolle B-vitamiinia ja Sinkkiä.
Lotto saa nyt kevään lähestyessä vitamiini ja sinkki kuurin. Sinkki siksi, että saataisiin karvaa vähän vahvemmaksi ja B-vitamiini vähän sen tueksi.
Lotto klipattiin reilu 2kk sitten, eikä se ole kasvattanut karvaa klippauksen jälkeen lainkaan. Sen karva on siis yhä täsmälleen samannäköinen, kuin päivä klippauksen jälkeenkin, jonka takia sitten loimet ovat alkaneet hiertää vähän lavoista, ja kumiohjat kaulasta. Karva on jotenkin tosi haurasta, kun se ei ole kasvanut - kuluu myös todella helposti. Vaikka Loton karva on jotenkin tosi haurasta, niin se ei ulkopuolisesti näytä/tunnu siltä. Se on todella kiiltävä ja hyvinvoivan näköinen kaikinpuolin. Sinkin pitäisi auttaa tähän "hauraskarva" ongelmaan.
Vaihdoin myös kumiohjat pois, ja niiden tilalle nahkaiset letitetyt ohjat, jotta karvaa ei enää hinkkautuisi enempää pois. Laitoin myös wannabe-virityksenä lampaankarvapehmusteet ohjiin. ;P
On tosi hassua, että vaikka sen karva ei kasva, niin silti kaviot ja harja kasvaa ihan huimaa vauhtia! Ilmeisesti sillä ei sit ole ollut yhtään kylmä.. :P

Ostosten jälkeen lähdettiin vielä Minnan kanssa salille - treenattiin kaksi tuntia! Huhhuh, voin sanoa, että nyt oon kaikkeni antanut - aivan poikki, mutta olipa hyvät treenit! Kroppa kiittää!!
Salilla käymisessä mulla on siis tavoitteena olla ensi kesänä huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin mitä nyt olen. Pitäisi joku päivä ottaa kuva mistä lähdettiin liikkeelle, niin voisi sitten parin kk päästä vertailla. :)
Ennen salia jaksoi vielä hymyilyttää. ;p
Kiitos upeista kuvista, siskoni Minna Patonen!
Lotto ja Masi :)
Arja ja Masikin tuli ottamaan meidän kanssa kuvia! :)













Mitäs pidit? :)


7 kommenttia:

  1. Tää sun postaustahti on kyllä tosi hyvä! Kunpa voisin itestäni sanoa samaa... :D tosi hienoja kuvia taas kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo yritän nyt kirjoittaa mahdollisimman usein, tulee muuten huono omatunto. :p

      Poista
  2. Todella hieno toi sun huivis! :)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset