27. helmikuuta 2013

Väsyneet matkailijat

Otsikko kertoo hyvin tämän päivän olotilan. Huhhuh. Miten osaakin ihmistä väsyttää näin paljon.

Eilen päivällä siis lähdettiin viemään Cissy Ouluun klinikalle. Ennen sitä käytiin Lorin kanssa vapaapäivän kunniaksi juoksentelemassa n. 15min maneesissa. On se Lori kyllä hauska, kun se tekee kaikenmaailman temppuja. Heh! Ihan hauskaa juoksennella sen kanssa tuolla maneesissa, harmi vaan ,että itsellä loppuu kunto ennen hevosta. Mulla on pakko olla aina raippa varalta kädessä jos juoksen Lorin kanssa, koska ilman raippaa Lori saattaa herkkujen toivossa tulla vahingossa päälle.
Juoksentelun jälkeen käytiin kävellen vielä tallin maastoissa. Lori oli aivan onnessaan, koska ulkona oli +5 astetta ja sai olla ihan nakuna.



Minä pysyin sentään jotenkin tuossa lumen päällä :)





Klinikkareissussa kesti n. 10h. Aikataulumme venyi odotettua pidemmäksi, koska Cissy ei suostunut menemään vinkkaan. Lastattiin Cissyä päivän aikana yhteensä 3,5h. Kotona 1,5h ja klinikalla 2h. Huh! Onneksi loppujen lopuksi hevonen saatiin takaisin kyytiin ja saimme hyvät uutiset klinikalta. Pääsin viime yönä kotiin vasta kahdelta yöllä! Meinasi jo vähän väsyttää.


Tänään mentiin Lorin kanssa aika kevyesti tehden helppoja harjoituksia. mm. ylitaivutuksia, avoja, laukassa ympyrällä takaosaa sisään yms. Lori oli laiskahko, vähän hidas edestä ja pohkeesta. Alkuun piti vähän aikaa tapella, mut parani kuitenkin. Ei ollut mikään kouluvääntö fiilis kummallakaan, joten tehtiin päivästä vähän helpompi sillä, että vaihdettiin alaa. Mentiin ensin laukkapuomeja ja sen jälkeen hypättiin ihan helppoja juttuja. Lori piristyi huomattavasti, hyppäsi hyvin ja lopuksi oli tosi rento ja reipas.









2 kommenttia:

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset