7. helmikuuta 2013

Esittelyssä satulat ja muuta mukavaa

Varustepostausta.
Mulla on siis kaksi satulaa; Estesatulan virkaa toimittaa Sydneyn 17" estepenkki, 7-vuotta vanha jo, mutta ajaa tosi hyvin asiansa. Siinä on helppo istua ja mikä parasta, istuu Lorin selkään tosi hyvin. Penkin koko olisi ollut mieluisin 16,5", mutta ,kun tämän satulan halvalla sain, ostin sen sitten.
Tämän satulan ostin joskus syksyllä käytettynä.




 Koulusatulana toimii uusi ihana Bates Innova Extended. Tämän satulan ostin viime sunnuntaina uutena. Penkin koko 16,5", pienin koko Batesin satuloista eli istuimen koko siis 0.






Suitsia minulla on tosi monia, joten en esittele nyt, kuin ne mitkä ovat jokapäiväisessä käytössä.
Koulusuitsissa kuolaimena 10mm  perus nivel, estesuitsissa baucher 14mm nivelkuolain.
  

Tässä vielä kuva, miltä näyttää Lorin karsina:



Ratsastin ystäväni Taikan uudella hevosella Cissyllä. Tämä oli tällainen extempore ratsastus, koska olin ensin kuvaamassa Taikaa ja Cissyä, mutta ,koska Cissy alkoi vähän temppuilemaan, päätimme vaihtaa ratsastajaa huvin vuoksi.
Mentiin ihan vaan kevyesti hangessa. Cissy on tosi kiva pieni estetamma, nuori ja aika raaka vielä, mutta erittäin kuuliainen ja kiva. Energinen ja säpäkkä. Tykkään kovasti :)

Cissyn jälkeen oli vuorossa Lorin liikutus. Pakkasta oli n. -23 astetta, joten päätin, että päästän Lorin irti maneesiin. Yleensä vapaapäivän jälkeen ja vielä pakkasella, Lorilla on niin paljon pöllöenergiaa, että ajattelin pelastavani tällä tavoin oman nahkani. Heh.
Virtaahan sillä piisasi! Jo alkukävelyitä talutellessani Lori pomppi ja loikki ympärilläni peläten kaikenlaisia ääniä ja rasahduksia. Alkuun juoksenneltiin yhdessä ympäri maneesia ja Lori teki mitä hauskempia loikkia! Lopuksi vielä ryntäili miljoonaa ympäriinsä yksikseen säikkyen näkymättömiä mörköjä. Lori on siitä helppo, että uskallan päästää sen villittelemään irti maneesiin, koska meno ei ole niin hurjaa, että pelkäisin jalkojen puolesta, tai että hevonen kaatuisi tai muuta vakavempaa tapahtuisi. 







Sain muuten napattua Taikasta ja Cissystä loistokuvan! :D


2 kommenttia:

  1. Ihan paras tuo Lorin eka hyppy :D ihanko joku heinäsirkka! Ihana possu :)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset