17. joulukuuta 2013

Blogin ulkoasun päivitystä, ja kuulumisia



Blogin banneri, ja ulkoasua on päivitetty, mitäs pidätte?
Ulkoasu on vielä vähän kesken, mutta muuttuu koko ajan, kun Veera tekee sitä.
Kiitos tuhannesti taas Veera avusta! :)

Tää uus ulkoasu näyttää aivan eriltä pienellä näytöllä/kannettavalla, kuin mitä meidän pöytäkoneella.. Meillä on niin iso näyttö tässä, että se jotenkin venyttää tuota taustaa tosi kauaksi bannerista. :/

Jäänyt taas muutama päivä kirjoittamatta erinäisten syiden vuoksi, mutta yritän muistella ja kirjoittaa niistä nyt. :)

Lotto klipattiin siis torstaina ja tällä kertaa ei jätetty karvaan muuta, kuin satulan paikka. Minsku klippasi siis koko hevosen päästä varpaisiin. Lotto käyttäytyi tosi hyvin, ja oikein nautti, kun päätä klipattiin ja painoi otsalla konetta vasten, kun sitä niin kutitti. :)
Mulla oli ihania kuvia Lotosta, kun sitä klipattiin mut jostain syystä en löydä niitä mistään...

Klippauksen jälkeen, jäin tallille odottamaan vielä, että ratsastuskoulun tunnit loppuu maneesissa, ja menin viimeisen tunnin jälkeen ratsastamaan. (Klo 21 loppuu viimeinen tunti)
Torstaina ei jaksettu oikein kummatkaan keskittyä, meni vähän säädöksi koko ratsastus, mutta Lotto kyllä tuntui tosi kivalta, ja pehmeältä. Tehtiin väistöjä ja sulkuja ravissa.


Perjantaina ratsastin sen ihan rennoksi vaan nivelillä, jumppasin sitä vähän väistöillä ja tehtiin paljon avoja. Laukassa tehtiin kokoamisia harjoituslaukasta koottuun laukkaan. Kiinnitin tässä oikein paljon huomiota siihen, että saisin sen pysymään tosi rentona, ja pyöreänä ilman, että se jännittyy tai nostaa niskaa kokoamisissa. Valmistelin oikein pitkään, jolloin sain Lottoa vielä entistä enemmän pyöristymään, ja sitten, kun se oli oikein rento kootussa laukassa, niin kokosin vielä vähän lisää ja tehtiin tasapainoisia, hallittuja siirtymisiä laukasta käyntiin. Lotto teki upeasti, ja oikein tuntui nauttivan tästä.

Lauantaina jatkoin aika lailla samoilla linjoilla, paitsi tein vähän kevyemmin ja lyhyt kestoisemmat treenit. Jatkoin paljon avoilla ja laukka- käynti siirtymisillä.

Lauantaina oli taas yli -20 astetta pakkasta, niin talvisaappaat ja BOT- polvilämmittimet piti mut tosi lämpiminä! :)
Lauantaina ennen ratsastusta pidin myös junnuille estetunnin maneesissa. Oli oikein mukavaa pitää tuntia, ja kaikki ratsastivat hyvin! :)

Tässä junnuille tekemäni tehtävä. Vasemmassa laidassa korotetut ravi puomit (Jokaisesta puomista vain yksi pää nostettu ylös, joka toisesta aina eri pää. Siksi näyttävät ihan ristikoilta) keskellä ristikko, oikeassa reunassa jumppa.)
Lauantai iltana sitten, meillä oli yksityisten + tallin oman porukan kanssa pienimuotoiset pikkujoulut. Mentiin kaikki yhdessä ravintolaan syömään, ja ennen sitä koristeltiin tallia ja omat karsinat. Oli tosi mukavaa viettää kaikkien kanssa aikaa. :)

Loton karsinan koristelin tälleen hillitysti. :)
Koko tallipoppoo syömässä. Kuvassa siis me yksityiset (3 omistajaa puuttui pikkujouluista) ja tallin omistaja Meiju, sekä tallimestari Paula. :)
Taikan kanssa illalla meillä oli ihan "omat jatkot", ja katsottiin kauhuelokuvia, kun muut lähti baariin. ;)

Sunnuntaina Taika tuli kuvaamaan, ja koska oli ihan hyvä ilma, niin ratsastin ulkokentällä, jotta saadaan pitkästä aikaa jotain kuvia Lotosta. Tein paljon avoja ravissa, ja laukassa ja siirtymisiä, jotta saan sen odottamaan - Lotto oli aika virkeä ulkona pitkästä aikaa, niin meni hetki, että sain sen kuuntelemaan ja malttamaan. Laukassa Lotto oli tosi hyvä, vasempaan suuntaan tosi meinasi pakka levitä, kun se tahtoi vain painaa ja meni tosi vahvaksi. Lopuksi kuitenkin parani huomattavasti.







Maanantaina menin myös ulkona, kun Veera tuli sitten myös kuvaamaan, jotta saadaan uusia kuvia banneria varten. Veera saikin Lotosta tosi upeita kuvia. Ratsastin Lotolla ihan vaan kaikki askellajit läpi kangilla, tehtiin vähän sulkuja ravissa ja avoja. Hirveästi ei tuolla ulkokentällä pysty tekemään, kun se pohja on aika raskas, kun siinä on jo lunta jonkin verran.
Lotto oli eilen oikein mukava, hieman oli tahtojen taistelua pätkittäin, mutta enemmän oli niitä hyviä pätkiä kuitenkin, joten olen oikein tyytyväinen. Lotto on oikein kivasti antanut jo periksi niskastaan, ja alkanut pyöristymään ja rentoutumaan aikaisempaa enemmän.

Laatu kuvissa on ihan ok, joiltain osin aika rakeisia, kun juuri ratsastuksen aikana tihkutti lunta, mutta vielä surkeammiksi ne menee, kun laitan ne tänne blogiin.. :/ 





Avoa
Avoa suoralla kaulalla



Tässä myös avoa suoralla kaulalla


Tästä kuvasta alaspäin kuvat meni pilalle, kun laitoin ne blogiin.. Ei ne oikeasti tuolta näytä..





Loppuraveja
Loppuraveja
Tää kuva meni ihan pilalle, kun lisäsin sen blogiin.. :(

Tänään on sitten tarkoitus käydä vain rennolla kävelylenkillä ulkona ja huomenna sitten mennään hevosen kanssa Hirvaalle. Oon varannut sieltä Maija Kärkkäisen yksityis puolituntisen. :)


Mitäs piditte kuvista?
Pahoittelen laatua, en tiedä miten tuon automaatti "korjauksen" saa pois, joka pilaa sitten nää kuvat... :(

9 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia :) Tykkään myös uudesta ulkoasusta, vaikkakin mulla menee tekstit tuon taustakuvan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, uus ulkoasu tulee taas, joten se ongelma poistuu ;)

      Poista
  2. Vitsi lotto näyttää hyvälle! :) ja kiva postaus taas!

    VastaaPoista
  3. Niin ja unohdin sanoa, että tosi kiva tuo uusi ulkoasu:D

    VastaaPoista
  4. Tää oli tosi kiva postaus, ja sulla on upee istunta (=kuvista kun katsoo niin näyttää kun sun istunta paranis joka kerta,vaikka se kyllä aina mitä oon vaan nähny nii ollu tosi upee). Tää uus ulkoasuki on tosi hieno :-) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Neea kiitos! :) Itse mun mielestä mun istunnassa on ihan hirveästi korjattavaa, mutta koko ajan se paranee, kun yritän joka ratsastuskerta kiinnittää siihen enemmän ja enemmän huomiota. :)
      Kiitos! :)

      Poista
  5. Tosi kiva tuo uus banneri! :) Mukavan talvinen.
    Ja Lottokin näyttää oikein kivalta! Hyvää työtä olet sen kanssa tehnyt :) Toivottavasti teillä menee nyt kaikki hyvin ja pääsette ensi kesänä myös kisakentille näyttämään taitonne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Niin samaa minäkin toivon! Siinä on niin paljon potentiaalia, että toivon, että se pääsis näyttään kaikille, minkälainen se oikeasti on! :)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset