18. joulukuuta 2013

Taas ulkoasu vaihtui!



Uusi ulkoasu tuli taas, vaikka se jo eilen vaihtui. Banneri on tässä kahden päivän aikana vaihtunut jo kolme kertaa, mutta tää kolmas eli viimeinen on kyllä ehdottomasti paras!

Hox! Tää tulee vielä hieman muuttumaan parin päivän sisään, mutta ei mitään radikaaleja muutoksia. Enimmäkseen hienosäätöä, kun Veera tekee sitä.

Ensimmäisenä päivänä suunniteltiin Veeran kanssa mun makuun banneri, mutta Veera ei tykännyt siitä, joten tehtiin toinen. Sitten minä en tykännyt siitä niin paljoa, niin sitten Veera teki vielä kolmannen ja tää on aivan ihana! Veera päivitti myös ulkoasun uuteen uskoon. Kiitos tuhannesti Veera, oot korvaamaton! ;)

Tässä oli ensimmäinen ulkoasu ja banneri

Tässä toinen

Ja tää on se viimeinen. Tää on ehdottomasti paras, ja tykkään tästä ihan hirveästi! :)

Tänään Lotto sai sittenkin vapaapäivän. Se sai tarhailla tosi pitkään ja kuuden jälkeen sillä oli kevyt hieronta ennen huomista valmennusta. Pientä kireyttä oli, ja oli työtä tehnyt lihaksistoltaan, mutta ei mitään suurempia jumeja onneksi. Lotto nautti taas oikein paljon hieronnasta. :)


Jos joku muukin halajaa ihanaa, uutta banneria tai ulkoasua ,niin Veera tekee näitä pientä korvausta vastaan.
Veera osaa myös koodata (joka on mulle aivan täyttä hepreaa!), joten hän saa tehtyä tosi tarkasti ulkoasun toiveita kuunnellen. Veeralta voi ihan kysyä bannerin tekoa, pääset Veeran blogiin tästä ja löydät sieltä yhteystiedot.



Mitäs mieltä olette nyt tästä uudesta ja päivittyneestä ulkoasusta + bannerista? Mikä teistä olisi ollut paras, nuista kolmesta?

 

13 kommenttia:

  1. Minusta tuo uusin on huonoin noista kolmesta. Ensimmäisestä tykkäsin ehkä eniten ja toinenkin oli ihan hyvä. Tuo nykyinen näyttää jotenkin kummalliselta, hevonen katkeaa ja fontti on epäselvä. Säätäkää vielä vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos kommentista! Joo säädetään vielä. ;)

      Poista
  2. Tosi hieno tämä uusi ulkoasu! Ensimmäisestä bannerista tykkäsin myös, mutta tämä viimeisin on ehdottomasti hienoin! :)

    VastaaPoista
  3. Tää kolmas on myös mun mieleen eniten :) Tosi makee!

    VastaaPoista
  4. Aivan upeita kaikki ulkoasut, mää tykkäsin kaikista mutta varmaan tää viimesin on kokonaisuutena paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Veera se osaa tehdä näitä niin hyvin! Mulle näiden tekeminen olis ihan täyttä hepreaa. ;)

      Poista
  5. Eka oli minun mielestä upea :)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset