10. joulukuuta 2013

Yli 100 lukijaa!

Ihan huippua!
Silloin, kun aloitin blogin kirjoittamisen, en olisi uskonut, että näinkin moni alkaisi seuraamaan päiväkirjamaista blogiani. Toki 100 lukijaa, on vielä todella vähän verrattuna blogeihin, joissa on jopa yli 6000 lukijaa, mutta minulle tämä on jo suuri numero! :)
Kiitos teille lukijoille, että olette kiinnostuneet lukemaan blogiani!

100 lukijan kunniaksi, saatte tietää top 5 omaa suosikki blogiani!

TOP 5 LEMPI BLOGINI:
(Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä)

AADAN HEVOSELÄMÄÄ
- Tähän blogiin törmäsin ihan sattumalta, ja jo pari postausta luettuani tykästyin oikein paljon!
Aadalla on todella hieno hevonen, kertoo ihanan monipuolisesti ja kattavasti heidän yhteiselostaan. Aada ratsastaa myös todella hyvin, mikä innostaa mua seuraamaan entistä enemmänkin heidän touhujaan.




SOPHIA BACKLUND, ZERLEONE & HILTON
- Olen tosi pitkään jo seurannut Sophian blogia. Lukijoitakaan hänellä ei ollut siinä vaiheessa, kuin juuri ja juuri sata.
Pidän Sophian tyylistä kirjoittaa, ja postaustahti on ihan huikea!  
Vähintään joka päivä on uusi postaus, ja joskus saattaa tulla jopa kaksi tai kolmekin päivän aikana.
Sophialla on kaksi upeaa hevosta, joiden kanssa Sophia on edennyt todella hienosti.
Innostuin blogista vielä enemmän silloin, kun sain nähdä Sophian Torniossa livenä samoissa kansallisissa kilpailuissa, missä itsekin kilpailin. Sophia ratsastaa todella hyvin, ja hevosista välittyy sama kuva blogin kautta, kuin miltä ne näyttävät livenä. Upeita! Todella inspiroiva ja innostava blogi!





KOOTUSSA RAVISSA
- Nooran blogi on yksi lemppareistani! Noora kirjoittaa niin kattavasti ja tarkasti treenauksista, ongelmista, niiden korjaamisista yms. Hän panostaa blogissa paljon lukijoihin, ja tekee useasti erilaisia mielenkiintoisia mielipide postauksia. Näistä pidän todella paljon, ja kaikista mukavinta on lukea yksityiskohtaisesti Hertan ja Nooran treeneistä.
Noora ratsastaa myös todella upeasti, ja hänellä onkin käytössään myös todella hieno hevonen. Noora ja Hertta ovat edenneet huikeasti kouluratsastuksessa, kohti tavoitteitaan. Arvostettavaa! :)



ASBARAGUS B.S
- Kaisan blogia olen seurannut aika pitkään jo. Vaikka olenkin kouluratsastaja, innoittaa tämä blogi minua todella paljon myös esteratsastuksen saloihin.
Rakastan Kaisan tyyliä kirjoittaa, ja sitä miten hartaasti, tarkalla visiolla hän on kehittänyt nuorta hevostaan kohti 120cm luokkia. Ihailtavaa on myös se, miten hän pitää hevostaan hevosena, mutta silti erittäin tärkeänä kumppanina. Kaisa on myös erittäin taitava ratsastaja, ja on ihana katsoa videoita ratsastuksesta, se näyttää niin kauniilta ja helpolta!





TERHI TREENAA
- Terhin blogissa pääsee näkemään tällä hetkellä aika paljon eri näkökulmia senkin suhteen, kun Terhi ei itse pysty tällä hetkellä ratsastamaan. Blogissa Terhi kirjoittaa todella paljon mielipidepostauksia ja muitakin erikoispostauksia lukijoiden toiveita kuunnellen. Pidän Terhin tyylistä kirjoittaa, mutta on joitain postauksia, mitkä jätän lukematta. Lukijakunta on todella vaihteleva, ja jotkut postaukset eivät vain ole minua varten. :)
Terhi kirjoittaa todella yksityiskohtaisesti tiettyjen ongelmien korjaamiseen, ja käsittelee myös paljon erilaisia aihe alueita blogissaan. Tekstit ovat monipuolisia, hyvin kirjoitettuja, ja innostavat omaan ratsastukseen myös kovasti.



Minulla olisi vielä vaikka kuinka monta blogia esiteltävänä. Seuraan todella monia erilaisia blogeja aika laidasta laitaan, mutta jääkööt ne esiteltäväksi myöhemmälle. :)


Mitkä ovat sinun lempi blogisi? :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on ainakin ihan samat lempiblogit kun sulla, mutta yksi mielenkiintoisimmista on sun blogi jota olenkin kauitenn seurannut. On kiva lukea jutuista mitä teet hevosen kanssa ja hoidat sitä. Selität treenit muutenkin hyvin ja yksityiskohtaisesti josta tykkään. :)

    VastaaPoista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset