22. joulukuuta 2013

Kuvamaistiaisia


Huomenna starttaa auton nokka kohti Oulua klo 05.30. Meillä menee n. 3h matkaan täältä Ouluun, niin otetaan puoli tuntia ylimääräistä aikaa varmuuden vuoksi. Klinikka aika meillä on klo 9.00 Äimäraution hevosklinikalla.





Lotto on saanut olla kaksi päivää ihan vapaalla klinikkaan asti. En ole oikein tohtinut sitä liikuttaa.. Tänään se sai päivällä tosi, tosi paljon heinää, ja klo 19 jälkeen se ei saa enää syödä mitään tähystykseen asti. Reppana joutuu olemaan 14h syömättä nyt.
Lotto oli tänään melkein normaali, oli tosi hyvällä tuulella ja tosi touhukas! :)

Äiti kävi päivällä tallilla, syöttämässä molemmille hevosille "jouluherkkuja" eli muutaman omenan ja kilo porkkanaa per hevonen. ;)
Lotto tahtoo lisää!
Sain mun uuden loimen tänään postista, ja piti heti päästä testaamaan sitä, että sopiiko se Lotolle. Se oli ihan täydellinen! Pelkäsin että toi olis Lotolle liian iso, kun on kokoa 155cm ja normaalisti se käyttää 145cm loimia.
Tää loimi on siis Eskadronin tallitoppaloimi, kiinteällä kaulakappaleella (kaulakappaleen saa kiinnitettyä selkään myös) ja mahaläpällä. Grammoja tässä on 500g, eli tosi kovia pakkasia varten. :)

Sama loimi

Otettiin heti aamusta, Loton kanssa jouluisia kuvia. Kuvaajana toimi taas mun ihana isosisko Minna Patonen.

Kiitos tuhannesti Minna ihanista kuvista!

Tässä vähän esimakua tämän päivän kuvaotoksista, loput kuvat julkaisen vasta jouluna! :)







Pitäkää meille peukkuja huomiselle klinikalle! :)
Mitäs tykkäsit kuvista?


10 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas kerran! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä klinikalle, toivottavasti selviää mikä Lottoa vaivaa ja hevonen saadaan hoidettua kuntoon!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti kaikki menee hyvin huomenna!

    Kui paljon lunta, ihanan näköistä!! Meillä täällä Helsingissä on +5 ja kurakelit.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!
      Niinpä, täällä on kyllä ihan älyttömän kaunista nyt, kun puut on täynnä lunta ja lunta on muutenkin tosi paljon!
      Toivottavasti sinne Eteläänkin tulis lumet nopeasti! Tosi hassua, että täällä on jo puol metriä lunta - saadaan valkoinen joulu, ja sitten siellä ei yhtään lunta. :P

      Poista
  4. Toivotaan nyt, ettei sieltä mitään vakavaa paljastu! Täällä ainakin yksi pitää peukkuja kovasti pystyssä. Outoa, että jotkut ovat sitä mieltä, ettei tuollaista käytäksestä kannattasi huolestua. Yleensä, jos hevosen käytös muuttuu äkillisesti, niin jossain on jotain vikaa. Toki jokaisella hevosella on joskus huonojakin päiviä, mutta jos outo käytös jatkuu pidempään, niin kyllä minäkin huolestuisin.

    Ihanan näköistä kun siellä on noin paljon lunta jo! Täältä suli loputkin lumet sopivasti jouluksi pois ja vettä sataa... :( Kyllä se talvi saisi jo tännekin saapua, alkaa tuo vesisade ja loska jo riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aivan! Kiitos oikein paljon. :)
      Jep! Toivotaan että sinnekin tulis jo lunta. Täällä on kyllä niin kaunista nyt. :)

      Poista
  5. Heheeeei, Hertalla myös tuo sama loimi odotamassa paukkupakkasia! :) Meillä vain kokoa 165, ja meinasi olla vähän nafti... ;) Oletan että se vähän lyttääntyy käytön myötä ja Hertalle tulee enemmän tilaa! (Ai mitenniin tuo tamma on oikee pyylevä matami? :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Joo tuossa oli kyllä aika muhkeasti sitä täytettä, että varmasti vähän kasaantuu sitten, kun käyttää muutaman kerran :D Hertta on kunnon teräsmuori! ;)

      Poista

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset