30. tammikuuta 2014

Paljon kuvia ja videoita tällä kertaa!


Ajattelin tällä kertaa postailla vähemmän sanoilla, enemmän kuvilla ja videoilla. 
Toivottavasti tykkäätte! :)


Treenattiin tänään Loton kanssa paljon pitkiä diagonaaleja väistöjä, sulkuja, ja avoja. Laukassa vähän sulkumaista väistöä ja käynnissä paljon sulkua ja takaosakäännöksiä. Lotto oli ihan jees tänään, vaikkei todellakaan parhaimmillaan. Töitä on vielä paljon meissä molemmissa, mutta askel kerrallaan!

Olen laittanut nyt kahtena päivänä kameran maneesin laidalle kuvaamaan itsekseen. Mitään kehuttavan laatuista materiaalia ei tullut, mutta jotain kuitenkin. Tuo meidän maneesi on vain yksinkertaisesti niin pimeä, että siellä ei oikein kuvatkaan koskaan onnistu. :/

Lotto 28.01.2014 
 Linkki videoon


Lotto 30.01.2014


Laukkaa ulkona viime viikolla


Kävin muuten tänään ensimmäistä kertaa minulle oudolla kuntosalilla - HealthEx:illä.
Hevostemme hieroja Outi, sekä siskoni Anne on siellä töissä, ja sain ilmaisen tutustumiskäynnin.
Käynnillä minulle tehtiin mm. kehon koostumusanalyysi, maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus, verenpainemittaus ja lihaskunto mittaus. (näistä voin kertoa lisää, sitten kun saan tulokset käsiini. Kaikki unohtui jo muistista. :p) Sen jälkeen pääsin tutustumaan kuntosalin kaikkiin useisiin laitteisiin, ja tein jokaisella kuntolaitteella 22 toistoa. (melkein kaikilla laitteilla tein kuitenkin vähintään pari ylitoistoa, jotta saan ensi kerralla isommat vastukset)
Voin sanoa, että ihastui täysin tuohon paikkaan!!!
Olen aina vihannut perinteisiä "punttisaleja", koska täytyy käyttää irtonaisia käsipainoja yms. ties mitä muita irtonaisia apuvälineitä. HealthEx oli mulle kuitenkin aivan uusi juttu, koska tällä kuntosalilla ihan jokainen kehon lihas käydään läpi pelkästään erilaisilla kuntolaitteilla.
Oli aivan mahtava fiilis kyllä treenin jälkeen, ja ehdottomasti liityn asiakkaaksi!
Tästä lähtien olisi tavoitteena käydä vähintään 3 kertaa viikossa salilla! :)

Salilla käyminen tekee kyllä mun kropalle tajuttoman hyvää. HealthExillä huomasin, että kuinka toispuoleinen olenkaan, ja se on ensimmäinen asia, jonka haluan nyt tuolla korjata! Haluan myös parantaa kestävyyttä, ja lihasvoimaa. Kiinteytyminenkään ei olisi pahitteeksi. ;)

Jos innostuit tästä itse, niin tästä LINKISTÄ voit katsoa HealthExin esittelyvideon.  
HealthEx- kuntosaleja on ympäri Suomea. Jos joku jo tarkkasilmäisenä huomasi, niin esittelyvideossa "asiakkaana" on tuttu kasvo - meidän ihana Outi. ;) (Outi hieroo siis meidän hevosiamme.)

Mahtava fiilis!
Tallilla innostuin taas kuvaamaan Lottoa tarhassa. On se vaan niin ilmeikäs ja söpö! Hihi!




Tympiintyneen näköinen leikkijä

"Jos mä vähän kerjään, niin saanko sitten herkkuja?"
"Trööt!"



Iloinen poni treenien jälkeen!


4 kommenttia:

Kiitos lähettämästäsi kommentista.
Muistathan pitää kommentoinnin asiallisena! :)

Luetuimmat kirjoitukset